Eenerstraat 7, 9331HA NORG

Woonopp.

400 m2

Perceelopp.

1.546 m2

Omschrijving

Fraaie deels rietgedekte woonboerderij met naast woonkamer en keuken maar liefst zeven kamers. Een huis met mogelijkheden!

In het typisch Drentse dorp Norg is het voor velen zeer aangenaam wonen. De gezellige sfeer in deze plaats in combinatie met tal van voorzieningen (winkels, basisonderwijs, horeca, e.d.) die het dorp kent en niet in de laatste plaats de uitgestrekte omliggende natuur-/bosgebieden maken het als woonomgeving zeer aantrekkelijk. En in deze leuke plaats mogen wij namens de huidige eigenaars deze verrassende woonboerderij te koop aanbieden. Zoals het een woonboerderij betaamt is er veel ruimte om te leven en indien gewenst diverse hobby's uit te kunnen oefenen. Daar komt bij dat het mogelijk is om volledig op de begane grond te wonen door de aanwezigheid van slaapkamers en een badkamer op deze woonlaag, hiermee woont u hier volledig levensloopbestendig.

De begane grond is momenteel ingericht met een woonkamer en een werkkamer (inclusief opkamer met daaronder de kelder) in het voorhuis. Dan de riante woonkeuken en bijkeuken in het midden en vervolgens twee slaapkamers, een badkamer en inloopkast aan de achterzijde. Gelukkig is er ook voldoende schuurruimte van voor- naar achterzijde achter de baanderdeuren.

De etage voelt in alles prettig ruim aan. Niet te ruim maar gewoon zeer comfortabel. Hier nu drie slaapkamers en een vierde kamer die als bergruimte wordt gebruikt maar prima als slaapkamer dienst zou kunnen doen. Tenslotte de tweede badkamer en de techniekruimte met opgang naar de grote zolder.

In 2016 is de traditionele rieten kap volledig vervangen, deze is deels voorzien van isolatiemateriaal afgewerkt met gipsbeplating. In 2016 is er eveneens voor gekozen om de verdiepingsvloer te isoleren waarmee extra comfort werd toegevoegd.

Om deze woonboerderij heen ligt een mooie grotendeels besloten tuin met een formaat dat goed bewerkwaar is. Er is voor gekozen om een overkapping aan de stookhut te maken waarmee dichtbij de dubbele tuindeuren vanuit de keuken een heerlijke zitplek is gecreëerd om samen te eten en te drinken. De lange zomeravonden worden op deze manier nog mooier!

Bijzonderheden:
- Nieuwe rieten kap (2016).
- Keukeninrichting 2015.
- Houtkachel met veel capaciteit in keuken, aangesloten op cv-systeem.
- Sanitair begane grond dateert van 2001/2002.
- Sanitair etage dateert van 2013.
- Rookkanaal in de werkkamer is niet in gebruik.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie