Elsschotlaan 26, 9721WN GRONINGEN

Woonopp.

220 m2

Perceelopp.

1.004 m2

Omschrijving

Magnifieke villa in Groningen-Zuid met fraaie, in het oog springende architectuur ! Deze markante villa is gelegen op een ruim perceel van iets meer dan 1000 m² aan het eind van de straat, beschut gelegen tussen het groen en grenzend aan de achterzijde aan de nieuwe wijk Helpermaar.

Het huis beschikt over een speelse en ruime plattegrond met mooie doorkijkjes, doordachte zichtlijnen en een prettige lichtinval.

Vanaf het centrale pleintje aan het eind van de straat komt u via de lange oprit eerst bij een parkeerplek op eigen terrein. Als u de oprit verder af gaat krijgt u goed zicht op de villa en het fraaie lijnenspel.

Indeling:
Entree, ruime en licht hal met vide en garderobenis.
Grote living met vloerverwarming, open haard en zicht op de fraai aangelegde tuin. keuken met diverse apparatuur en deur naar de tuin. Naast gelegen ruime bijkeuken met plaats voor wasmachine en droger, ook hier een deur naar de tuin.

Via de centrale hal kunt u via een klein trapje naar het souterrain met een kleine slaapkamer (inclusief eigen bescheiden badkamer met douche en wastafel), bergkast met cv-ketel, grote hobby en/of bergruimte ruimte onder het huis. Daarnaast de inpandige garage (voor 1 auto) met elektrische segmentdeur.

Via de centrale hal kunt u ook met de trap naar boven, halverwege vindt u de eerste grote slaapkamer met doorgang naar de ruime en licht en compleet uitgevoerde badkamer. Verder de trap op naar boven komt u op de overloop met vide. Hier vindt u een kleine loggia/ kastruimte. Drie slaapkamers en een ruim balkon op de zonzijde.

Bijzonderheden:
- perceel circa 1004 m²;
- woonoppervlak circa 220 m²;
- geheel voorzien van aluminiumkozijnen met dubbele beglazing;
- voorzien van alarmsysteem;
- een bijzonder geheel door de vormgeving, de gekozen bouwmaterialen en de fraaie ligging !

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie