Elsschotlaan 34, 9721WN GRONINGEN

Vraagprijs

€ 898.000 kosten koper

Woonopp.

160 m2

Perceelopp.

976 m2

Omschrijving

Door een groene zoom omrande, fraai gelegen villa in Groningen-Zuid met een zeer verzorgd aangelegde tuin met veel privacy, meerdere terrassen en een eigen oprit naar de garage. Het huis is ontworpen door architect Holtrop en midden jaren ’80 gebouwd.

De indeling is overzichtelijk en buitengewoon praktisch, bijzonder is ligging van het huis aan een autoluwe laan. Hierdoor is het een absoluut “stilte” plekje in het groen. De achterzijde grenst aan de nieuwe wijk Helpermaar en voorzieningen zoals scholen, winkels en uitvalswegen zijn in de directe omgeving aanwezig. Daarnaast is er nog een pad waardoor er ook een rechtstreekse verbinding is met de Verlengde Hereweg.

Het huis is gelegen op een besloten maar toch ook open perceel van 976 m2 grond waarbij de zon de gehele dag rondom het huis gaat. De huidige eigenaren hebben altijd met veel zorg en aandacht het huis onderhouden, het is aan de nieuwe bewoner om het huis weer een generatie verder te brengen.

Indeling begane grond:
Entree – hal met garderobe, toilet en trapopgang naar de verdieping. De woonkamer is volledig op het zuid –westen georiënteerd. Door de vele lage ramen is het buitengewoon licht. De woonkamer van 48 m2 beschikt over een “stoere” open haard en middels deuren zijn de verschillende terrassen te bereiken.

De eetkeuken van 15 m2 is functioneel en voorzien van inbouwapparatuur, vanuit de keuken is zowel het terras op de achterzijde als de inpandige garage – berging van 20 m2 bereikbaar.
Op de begane grond is ook een werkkamer/slaapkamer van 12 m2 met wastafel aanwezig, deze is gesitueerd op de voorzijde en kan ook uitstekend als slaapkamer worden gebruikt.

Verdieping I:
Bij het ontwerp is ervoor gekozen om de hoogte van de nok te laten zien, hierdoor heeft de bovenverdieping een zeer ruimtelijk karakter gekregen. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers van 24, 20 en 15 m2 aanwezig. Badkamer met toilet, ligbad, douche en dubbele wastafel.

Verdieping II:
Vanuit de kleinste slaapkamer op de achterzijde van het huis is middels een vlizotrap nog een bergzolder te bereiken.

Kortom een fijn familie huis met een prettige indeling in een heerlijk groene woonomgeving in het gewilde Groningen - Zuid.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie