Esserlaan 2, 9722SL GRONINGEN

Woonopp.

231 m2

Perceelopp.

867 m2

Omschrijving

Prachtig!

Op één van de beste locaties van Groningen gelegen stijlvol verbouwd, robuust vrijstaande villa. De lommerrijke buurt, de ligging nabij alle voorzieningen en de fraaie vrijstaande huizen maken deze buurt tot één van de meest gewilde van Groningen. De villabuurt is gelegen aan de zuidkant van Groningen. Op de fiets bent u in 10 minuten in het centrum van Groningen. De uitvalswegen bereikt u snel en eenvoudig. Het huis zelf is door de tijd heen door de huidige eigenaren met liefde, kunde en bovenal passie verbouwd en aanzienlijk vergroot.

Het is een schitterend huis met mooie lijnen en doordachte materialen. Het licht speelt de gehele dag met dit stoere huis. De kavel is royaal (867 m2). De leuke tuin kent vele variatie. Zo zijn er diverse terrassen en een veranda gerealiseerd om tot in de late uurtjes heerlijk buiten te kunnen vertoeven. Oude bomen zijn mooi ingepast in de sierlijke tuin en het geheel biedt buitengewoon veel rust en privacy.

Dit instapklare gezinshuis beschikt naast een fijne living en woonkeuken over 6 slaapkamers en 3 badkamers! Één van de slaapkamers met badkamer is op de begane grond en daarmee is het huis ook nog eens levensloopbestendig!

Indeling begane grond:
Entree met hoge hal met trapopgang, garderobehoek en toilet. Aansluitend de stijlvolle L-vormige woonkamer. De gezellige living rondom de haard, de openslaande deuren naar het zonneterras bij zowel de living als de woonkeuken en de luxe keuken; dit alles maakt de goede sfeer! Het strakke stucwerk, de op maat gemaakte kastenwanden, de prachtige visgraat en gietvloer en het vele glas zorgen voor een optimaal wooncomfort. De luxe keuken is van alle gemakken voorzien, heeft Miele apparatuur en is in rustige kleuren uitgevoerd en voorzien van een marmeren keukenblad. Gezamenlijk is de living en woonkeuken 84 m2.

Vanuit de woonkeuken is de slaap-werkkamer (15 m2) met eigenbadkamer bereikbaar, ook de bijkeuken met kastenwand bereikt u vanuit de woonkeuken en heeft uiteraard ook de functie van achteringang.

Vanuit de hal is de ondergelegen provisie – wijnkelder te bereiken. Achter het huis is een ruime vrijstaande garage (18 m2) met aparte berging van 11 m2.

Verdieping I:
Op deze verdieping bevinden zich 5 leuke slaapkamers met allen iets speciaals. De master bedroom is uiterst royaal, speels van opzet en heeft een eigen met badkamer en walk in closet. Tevens bevindt zich op deze verdieping de derde badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel.

Twee slaapkamers, waaronder de master bedroom bieden toegang tot een balkon.

Verdieping II:
Middels vlizotrap is de ruime, goed afgewerkte zolderverdieping te bereiken.
Voor een goede indruk van de ruimte en de indeling verwijzen wij u naar de bijgevoegde plattegronden.

Bijzonderheden:
- Stijlvol vrijstaande Villa in Groningen Zuid;
- Top locatie;
- Met liefde doordacht verbouwd en vergroot;
- Veel maatwerk kasten op zowel begane grond als verdieping;
- Royale kavel;
- Alle voorzieningen in de nabijheid;

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie