Esserweg 2, 9722SN GRONINGEN

Woonopp.

230 m2

Perceelopp.

1.230 m2

Omschrijving

Prachtig!

Op één van de beste locaties van Groningen gelegen stijlvol gebouwde Villa. De lommerrijke buurt, de ligging nabij alle voorzieningen en de fraaie vrijstaande huizen maken deze buurt tot één van de meest gewilde van Groningen. De villabuurt is gelegen aan de zuidkant van Groningen. Op de fiets bent u in 10 minuten in het centrum van Groningen of Haren. De uitvalswegen bereikt u snel en eenvoudig. Het huis zelf is in 1990 gebouwd en in 2000 op fraaie wijze vergroot. Het is een schitterend huis met mooie lijnen en doordachte materialen. Het licht speelt de gehele dag met dit fijne gezinshuis.

De kavel is zeer royaal (1230 m2). De leuke tuin kent vele variatie. Er zijn verschillende zonneterrassen en oude bomen zijn mooi ingepast in de sierlijke tuin. Achterin de tuin is een vrijstaande schuur – berging – garage!

Indeling begane grond:
Via een ruime entree – hal met garderobe, toilet en trapopgang bereikt u de speels ingedeelde living. Deze bestaat feitelijk uit 3 gedeelten die allen met elkaar zijn verbonden, tezamen ruim 75 m2. De bulthaup keuken is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur en heeft deuren naar de tuin. Tevens is de bijkeuken vanuit de keuken te bereiken met hier de aansluitingen voor het witgoed en een achteringang.

Verder is nog een werkkamer van 12 m2 op de begane grond aanwezig. Vanuit de eetkamer op de voorzijde is een tweede trap naar de verdieping met een extra werk – hobby – chill ruimte.

Verdieping I:
Overloop met aansluitend 4 slaapkamers waarbij de master bedroom beschikt over een eigen badkamer met douche, ligbad, toilet, bidet en dubbele wastafel. De tweede badkamer is vanaf de overloop te bereiken en voorzien van een douche, wastafel en toilet. Zoals eerder beschreven is op de verdieping nog een extra werk – hobby – chill ruimte die ook vanuit de eetkamer apart bereikbaar is maar ook via de overloop.

Verdieping II:
Middels vlizotrap bereikbare bergzolder.

Bijzonderheden:
-Voor een goede indruk van de ruimte en de indeling verwijzen wij u naar de bijgevoegde plattegronden;
- Stijlvolle vrijstaande onderhoudsarme Villa met A label;
- Top locatie;
- Met liefde doordacht vergroot;
- Royale kavel;
- Alle voorzieningen in de nabijheid;

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie