Essteeg 1, 9751HC HAREN GN

Woonopp.

220 m2

Perceelopp.

1.480 m2

Omschrijving

Op een wat verscholen plek ligt deze zeer ruime bungalow op een perceel 1480 m2. Dit geriefelijke huis is gelegen aan een rustige steeg in een fraaie groene woonomgeving. De voorzijde heeft een gesloten karakter maar daarentegen biedt de achterzijde, die op het zuiden is gelegen een heerlijk ruim en open zicht op de tuin.

De unieke ligging en de volledige privacy zijn samen met het riante woonoppervlak (220 m2) en de speelse indeling alleen al reden genoeg om in dit leuke huis te willen wonen.

De bungalow is op en prettige loop- fietsafstand van het gezellige dorpscentrum van Haren gelegen. Ook de stad Groningen is met de fiets binnen een half uurtje te bereiken. Dat, terwijl u zich met hetzelfde gemak begeeft in de vele natuurgebieden rondom Haren, Glimmen, Eelde en Paterswolde of eenvoudig al uw benodigdheden in huis haalt in het dorp zelf.

Indeling:
De entree – hal is riant van opzet met het gastentoilet en garderobe. De indeling is zoals gezegd speels en daarmee loopt u vanuit de hal zo naar de gezellige living van ruim 60 m2 met open haard. Door de vele grote ramen is er maximaal zicht op de tuin en komt het licht letterlijk naar binnen. De bungalow heeft een eetkamer van 29 m2 die op een prettige wijze van de woonkamer is gescheiden en ook direct vanuit de hal te bereiken is.

De keuken is half open, is voorzien van inbouwapparatuur en biedt door de grote schuifpui direct toegang tot het terras die gedeeltelijk van een overkapping is voorzien. De keuken biedt toegang tot een provisiekelder en een bijkeuken met hierin de aansluitingen voor het witgoed en praktische bergruimte.

De woonkamer, eetkamer, keuken en toilet zijn onder interieurarchitectuur verbouwd.

De bungalow beschikt over 3 royale slaapkamers. De master bedroom van 22 m2 heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. De andere slaapkamers van 23 en 19 m2 beschikken over een gezamenlijke badkamer met douche, toilet en wastafel.

Inpandige dubbele garage van 33 m2 met trapopgang naar een voor een bungalow unieke bergzolder van 25 m2! Aan bergruimte dus geen gebrek in dit huis.

De omliggende tuin biedt een diversiteit aan bomen, borders, gazon en verschillende terrassen waarbij een terras beschikt over een buitenhaard.

Kortom een stijlvolle bungalow met een praktische indeling op een uitzonderlijke plek in Haren.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie