Essteeg 2, 9751HC HAREN GN

Woonopp.

294 m2

Perceelopp.

885 m2

Omschrijving

Op een wat verscholen en rustige woonplek ligt dit zeer ruime Landhuis op een perceel van 855 m2 die grotendeels op het zuid – westen is georiënteerd. Dit geriefelijke huis is gelegen aan een rustige steeg in een fraaie groene woonomgeving. De voorzijde heeft een gesloten karakter maar daarentegen biedt de achterzijde en open en vrij zicht over gemeentelijk groen richting de Rijksstraatweg.

De prettige ligging, het riante woonoppervlak (294 m2) en de speelse indeling met onder andere een groot souterrain zijn al redenen genoeg om in dit leuke gezinshuis te willen wonen.

Het Landhuis is op loop- fietsafstand van het gezellige dorpscentrum van Haren gelegen. Ook de stad Groningen is met de fiets binnen een half uurtje te bereiken. Terwijl u zich met hetzelfde gemak begeeft in de vele natuurgebieden rondom Haren, Glimmen, Eelde en Paterswolde of eenvoudig al uw benodigdheden in huis haalt in het dorp zelf.

Indeling begane grond:
Entree – hal met garderobe, toilet en trapopgang naar zowel de verdieping als het ondergelegen souterrain. De tuingerichte living van 56 m2 beschikt over een haard en grote ramen – schuifpui op de achterzijde naar de zonnige achtertuin. Leefkeuken die semi – open met de living is verbonden, de keuken beschikt over inbouwapparatuur en een gezellige ontbijtplek.

Bijkeuken – achterhal met toegang tot de eerste garage/berging van 15 m2. Deze ruimte kan ook uitstekend als praktijkruimte aan huis worden gebruikt aangezien er in midden jaren ’90 een extra grote garage (42 m2) met voorgelegen dubbele carport is gerealiseerd.

Vanuit de hal is nog een werk – studeerkamer van 11 m2 te bereiken.

Souterrain:
Het souterrain beschikt over een hal met toilet en een grote leefruimte van 56 m2 met eigen bar! Het souterrain is door de jaren heen voor vele, gezellige feestjes gebruikt en biedt daarmee een fijne aanvulling op het toch al riante wooncomfort. Het is een prefecte chil – hobby - sportruimte!

Verdieping:
Overloop met aansluitend 4 slaapkamers en de “kinder” badkamer met douche, toilet en wastafel. De masterbedroom van 22 m2 beschikt over een inloopkast en een eigen badkamer met ligbad, douche, toilet, bidet en dubbele wastafel.

Boven de aangebouwde garage is nog een multifunctionele ruimte van 23 m2, deze ruimte is ook heerlijk licht door de aanwezigheid van een dakkapel. In de garage zelf is nog een extra badkamer met douche, toilet en wastafel.

Het huis beschikt over een energielabel B en op de begane grond is grotendeels vloerverwarming aanwezig.

Kortom een geweldig gezinshuis op een fijne groene woonplek, die ook zeker de mogelijkheid biedt om wonen –werken aan huis te combineren.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie