Ganzevoortsingel 4, 9711AL GRONINGEN

Woonopp.

115 m2

Perceelopp.

100 m2

Omschrijving

Karaktervol & charmant herenhuis gunstig gelegen in het stadscentrum aan een relatief rustige straat. Het pand is in 1906 gebouwd en rond 2006 gemoderniseerd. Van origine betreft het een benedenhuis en een bovenhuis nu samengevoegd tot één woonhuis. Voorzijde vrij uitzicht door de tegenoverliggende Jonkerstraat, richting het Gedempt Zuiderdiep. Op een paar minuten van de Grote Markt, maar rustig in de bewoning door eenrichtingsverkeer.

Indeling: entree bij de linker voordeur, hal/gang met trapopgang. Links voorzijde de moderne badkamer met een groot ligbad, fraaie design wastafel, inloopdouche en toilet. Aan de achterzijde van het huis een grote slaapkamer van circa 19 m². Tussen de slaapkamer en de badkamer is een verbinding door een inloopkledingkast. Naast de badkamer en slaapkamer loopt een gang naar de achterdeur waardoor je in de tuin komt. Naast het huis ligt een eigen gang aan de linkerzijde waardoor je met de fiets ook achterom kunt komen.

Eerste verdieping: overloop, modern toilet, grote en lichte living van circa 40 m² in U-vorm. Aan de voorzijde van de living fraai uitzicht door de straat er tegen over, een mooie authentieke schouw. Aan de achterzijde de moderne en strakke woonkeuken met inbouwapparatuur en groot werkblad. De living is voorzien van een Zweeds eikenvloer (nu wit geschilderd), door de vrije ligging aan de linkerzijde een raam in de zijgevel voor extra lichtinval in de living. Op deze verdieping ook nog een fijn balkon op het zuidwesten.

Tweede verdieping: compacte overloop met kast voor de cv-ketel. Kleine slaapkamer aan de voorzijde met dakkapel en grote slaapkamer (met bergruimte) aan de achterzijde van circa 13 m², lekker licht door de diverse dakramen.

Bijzonderheden:
- bouwjaar circa 1906, modernisering rond 2006;
- woonoppervlak circa 115 m²;
- perceeloppervlak 100 m²;
- achtertuin op het zuidwesten, circa 45 m²;
- eigen gang naast het huis als achterom naar de tuin;
- inhoud circa 400 m³
- voorzien van cv-combiketel Nefit Smartline HR, bouwjaar 2005
- grotendeels voorzien van isolerende beglazing;
- schuin dak geïsoleerd met glaswol;

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie