Gerbrand Bakkerstraat 32-A, 9713HK GRONINGEN

Woonopp.

121 m2

Perceelopp.

97 m2

Omschrijving

Karakteristiek gezinshuis op korte loopafstand van UMCG!

Dit goed geïsoleerde gezinshuis is gebouwd in Amsterdamse Schoolstijl en komt oorspronkelijk uit het jaar 1923. De oude en kenmerkende stijl is goed bewaard gebleven, zonder dat dit ten koste is gegaan van het wooncomfort. De ligging is bijzonder gunstig, op loopafstand van het Universitair Medisch Centrum Groningen en nabij het stadscentrum van Groningen. Maar wat dacht u van de situering aan de zonnige zijde van de straat, een belangrijk kenmerk dat met name in de achtertuin merkbaar is. Alle wenselijke voorzieningen zijn op loopafstand! Sinds vorig jaar bovendien in de straat een gezellige koffiezaak "Gebrand en Bakker" voor een heerlijke kop koffie en een broodje en verderop in de straat een kinderdagverblijf.

De indeling is als volgt: u komt binnen via de entree en bevindt zich dan in de hal die toegang biedt tot de woonkamer, de keuken, het toilet en de bovenverdiepingen. De woonkamer is bijzonder licht en staat volop in verbinding met de keuken en tuin.
De eerste verdieping beschikt over twee slaapkamers, een badkamer en een tweede toilet. Op de tweede verdieping bevinden zich nog eens twee slaapkamers en een wasruimte. Via een vlizotrap kun je vanaf deze woonlaag op de bergzolder komen, ideaal voor alles wat u niet dagelijks nodig heeft.
Tot slot de ruime tuin die keurig is onderhouden, georiënteerd is op het zuidwesten en beschikt over een berging en een eigen achterom!

Voor een goede indruk van de ruimte en de indeling verwijzen wij u graag naar de plattegronden en voor een goede sfeerimpressie verwijzen wij u naar de foto’s!

Bijzonderheden:
- Beschermd stadsgezicht.
- Bijzonder fraaie en stadse ligging.
- Ruime stadstuin georiënteerd op het zuidwesten.
- Vier slaapkamers.
- Moderne keuken (2019).
- Indicatie energieverbruik op jaarbasis (twee volwassenen); ca. 1.125 m³ gas en 1.500 kWh elektra.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie