Gezellelaan 15, 9721WJ GRONINGEN

Woonopp.

290 m2

Perceelopp.

1.138 m2

Omschrijving

Vrijstaande villa in Groningen-Zuid, licht en ruim van opzet op een royaal perceel van 1138m² met 290m² woonoppervlak een inpandige garage van 50m2, moderne luxe keuken (2017) en drie badkamers!

Indeling.
Begane grond: entree aan de linkerzijde, grote licht hal met vide, toilet, garderobe nis, links een ruime gastenkamer met eigen badkamer (toilet, wastafel en douche). Rechts in de hal een werkkamer aan de voorzijde van het huis.
Zeer ruime woonkamer met halfopen woon/eetkeuken, totaal circa 100m². De keuken is ruim van opzet, modern (2017) en luxe uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur, een kook/spoeleiland met inductiekookplaat en Bora-afzuigsysteem. Aansluitend aan de keuken de bijkeuken met extra keukenblok, koel/vries-combi en achterdeur naar de tuin.

Eerste verdieping: trapopgang naar de ruime overloop met vide, slaapkamer aan de voorzijde (17m²) met deur naar het balkon, daarnaast de master-bedroom (27m²) met eveneens deur naar het balkon, inloopkastruimte, eigen moderne badkamer met vloerverwarming, vrijstaand ligbad, inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. Tweede badkamer (via de overloop te bereiken) met douchecabine, wastafel en toilet. Derde slaapkamer (17m²) op deze verdieping met openslaande deuren naar de loggia (inpandig balkon).
Gang met vaste trap naar de tweede verdieping en doorloop naar de wasruimte met plaats voor de wasmachine en droger, cv-ketel opstelling.

Tweede verdieping: grote zolderruimte onder de schuine kap met drie dakramen, stahoogte, verdeeld over 4 compartimenten in het verlengde van elkaar gelegen totaal oppervlak aan berg/hobbyruimte circa 40m²

Onder het huis een grote kelderruimte waarin een garage van circa 50m², binnendoor te bereiken via de trap en voorzien van een elektrische segmentdeur.

Het huis is omsloten door een groene en ruim opgezette tuin die veel privacy biedt. Doordacht en ruimtelijk aangelegd met een gazon, zonneterras en achterin de tuin een houten berging.

Bijzonderheden:
- perceel 1138m²;
- woonoppervlak 290m²;
- inpandige garage 50m²;
- heerlijke besloten grote achtertuin op het zuiden gelegen met houten tuinberging;
- begane grondvloer voorzien van white-wash eikenhouten vloer,
- vloerverwarming in de woonkamer, keuken en de hoofdbadkamer op de verdieping;
- strakke afwerking, modern sanitair en keuken: instap-klaar!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie