Goeman Borgesiuslaan 88, 9722RM GRONINGEN

Woonopp.

190 m2

Perceelopp.

1.536 m2

Omschrijving

Fijn en ruim gezinshuis met vijf slaapkamers, 2 badkamers, een aangebouwde garage en een ruime tuin rondom. De ligging is gewild in Groningen-Zuid! Het woonhuis betreft de linker helft van een 2/1-kap en is robuust en degelijk gebouwd in 1964. Aan de voorzijde beschikt u over een eigen oprit voor meerdere auto's, de aangebouwde garage beschikt over een semi-carport bij de voordeur. Grenzend aan de achtertuin liggen twee extra garageboxen, makkelijk te bereiken via een achterdeur vanuit de eigen achtertuin, deze kunnen ook -optioneel- bijgekocht worden.

De ligging is prettig aan de rand van de wijk Helpman/ Coendersborg. De supermarkt ligt bijna "om de hoek" en het stadscentrum is een kwartier fietsen (zo ook het centrum van Haren). Veel voorzieningen in de nabijheid: winkelcentrum Helpman, tennisbaan, voetbalvelden, hockeyvelden, zwembad Helperbad, diverse scholen en treinstation Europapark.

Indeling: entree, ruime hal, garderoberuimte met toilet. Royale woonkamer aan de voorzijde van het huis met fraaie parketvloer en schouw. Aan de achterzijde van het huis de gemoderniseerde keuken in hoekopstelling van kwaliteitsmerk Miele met diverse apparatuur en een granieten werkblad. In de keuken kunt u via een doorloop naar de naastgelegen eetkamer met plaats voor een grote eettafel. Indien u een grote woonkeuken wilt realiseren dan kan dat relatief eenvoudig, zo ontstaat een heerlijke -tuingerichte- ruimte van ruim 25m²!

Eerste verdieping: ruime en lichte overloop met deuren naar alle vertrekken, twee slaapkamers aan de achterzijde van het huis met beiden toegang tot het balkon (over de hele breedte van het huis), een heerlijk grote derde slaapkamer aan de voorzijde van maar liefst 35(!)m² (oorspronkelijk twee kamers, nu samengevoegd maar eenvoudig weer op te delen in een derde + vierde slaapkamer). Compacte badkamer met dubbele wastafel, handdoekradiator en inloopdouche. Het tweede toilet is via de overloop bereikbaar..

Tweede verdieping: overloop, vierde en vijfde kamer van circa 4 en 15 m². De grotere kamer beschikt over een eigen tweede badkamer met derde toilet, wastafel en douche. Zeer ruime zolderberging van circa 20m² met dakraam, het is zeer goed mogelijk om van deze ruimte nog een slaap- of werkkamer te maken waardoor het beschikbare woonoppervlak de 200m² ruim over gaat!

Bijzonderheden:
- bouwjaar 1964;
- woonoppervlak circa 190 m²;
- inhoud circa 700 m³;
- cv-combi-ketel Atag combi HR Blauwe Engel II, bouwjaar 2001;
- vloerisolatie met het Tonzon-systeem, spouwmuur na geïsoleerd, deels isolerende beglazing;
- grote kelderruimte met stahoogte, verdeeld in twee compartimenten met cv-ketel opstelling, zware kluis en provisieruimte/ berging;
- diverse inbouwkasten in het huis;
- zonnige achtertuin, elektrisch zonnescherm aan de achtergevel van het huis;
- mogelijkheid tot bijkopen van een tweede en/of derde garagebox, grenzend aan de achtertuin én te toegankelijk via de achtertuin;
- aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie