Gregoriusstraat 15, 9746CD GRONINGEN

Woonopp.

150 m2

Perceelopp.

314 m2

Omschrijving

Heerlijk ruime en lichte helft van een dubbel woonhuis mét garage en fijne tuin op het zuiden. Het huis is modern vormgegeven en goed geïsoleerd, voorzien van energielabel A. De keuken is net nieuw (2020) én de cv-ketel wordt zeer binnenkort vernieuwd (Remeha Hybride cv-ketel).

Indeling: entree aan de zijkant (met luifel), hal met toilet en garderobehoek onder de trap. Ruime woonkamer/living met zitgedeelte aan de voorzijde en woon/eetkeukendeel aan de achterzijde -met schuifpui naar de tuin- De keuken is net vorig jaar vervangen, strak vormgegeven en o.a. voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, quooker, combioven, koelkast, vaatwasser en een robuust granieten werkblad.

Via de keuken een doorloop door de naastgelegen bijkeuken binnendoor naar de garage met kanteldeur, achterdeur en stortbak. De bijkeuken biedt plaats aan de wasmachine, droger, eventueel een extra koel/vries-combi maar ook bergruimte/provisieruimte.

Eerste verdieping:
Lichte overloop met een raam in de zijgevel, apart toilet (niet in de badkamer), drie slaapkamers resp. circa 10, 14 en 18m². Badkamer met ligbad, douchecabine en twee wastafels.

Tweede verdieping:
Grote open multifunctionele ruimte van bijna 30 m². Deze ruimte ligt onder de hoge schuine kap waardoor een zeer ruimtelijk gevoel en grote, hoge ramen in de voorgevel. Deze ruimte aan de noordzijde van het huis is prima te gebruiken als vierde slaapkamer, werkkamer, hobbyruimte (vul maar in....) Daarnaast in deze ruimte een ingebouwde kast met de cv-ketel en het WarmteTerugWin-systeem. Er is bovendien nog op een slimme en nette wijze bergruimte ingetimmerd aan de zijkant, met werkplek er onder, tegenover de op maat gemaakte boekenkast.

Omgeving:
De woning bevindt zich in een kinderrijke wijk met veel groen en speelmogelijkheden. In de wijk is basisonderwijs en kinderopvang aanwezig. Winkelplein Reitdiephaven ligt op vijf minuten fietsafstand en de Grote Markt op twintig minuten. Het is een rustige buurt met vriendelijke buren.


Bijzonderheden:
- bouwjaar 2003:
- energielabel A;
- 12 zonnepanelen geplaatst in 2019;
- nieuwe cv-hybride-ketel wordt geplaatst november 2021;
- begane grond voorzien van eiken planken vloer;
- schuifpui vanuit de woonkeuken naar de tuin;
- het huis is voorzien van hardhouten trappen;
- heerlijke achtertuin op het zuiden;
- grote oprit voor meerdere auto's;
- aan de rand van de wijk gelegen op de scheiding van stad en het buitengebied!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie