Groningerstraat 50-b, 9475PC MIDLAREN

Woonopp.

223 m2

Perceelopp.

2.600 m2

Omschrijving

Zo nu en dan komen ze beschikbaar; unieke plekjes waar iets nieuws gebouwd mag worden in een omgeving waarin dat eigenlijk nog maar weinig gebeurt. Hier in het Drentse Midlaren zien we een prachtig voorbeeld. Een fantastische ligging met uitzicht over de achtergelegen es, een werkelijke toplocatie. Voor deze plek zijn twee landhuizen ontworpen die samen een knipoog geven naar vervlogen tijden. Tijden waarin het voorste bouwwerk bewoond werd en het bouwwerk erachter of ernaast als boerenschuur gebruikt werd. Natuurlijk niet op die manier direct te herkennen maar door subtiel gebruik van verschillende bouwmaterialen wel meegenomen door de architect. De percelen hebben straks een oppervlakte van circa 2.600 vierkante meter, voldoende ruimte dus om hier heerlijk van het buitenleven te kunnen genieten!

We hebben het hier over energie-neutraal wonen mede dankzij uitmuntende isolatie, een CO2-gestuurde WTW-installatie, een lucht-water warmtepomp en 24 pv-panelen. Er wordt gewerkt met Larikshout op de gevels dat in de loop der jaren langzaam vergrijst. Het metselwerk wordt uitgevoerd met een elegante gevelsteen van Hilversums formaat, in wildverband en zonder stootvoeg verwerkt. Verder hardhouten kozijnen en driedubbel glas. U leest het, er wordt aan duurzaamheid gedacht en op kwaliteit niet bezuinigd.

De impressies en plattegronden geven een eerste indruk, graag praten wij met u over uw wensen om te ontdekken of die hier gerealiseerd kunnen gaan worden! Wij gaan graag met u in gesprek over dit bijzondere plan, belt u ons voor een afspraak?

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie