Groningerstraatweg 64, 9843AC GRIJPSKERK

Woonopp.

260 m2

Perceelopp.

1 m2

Omschrijving

Fraaie combinatie van oud en nieuw!

Deze, aan een oude laan gelegen helft van een monumentale villa wordt met zorg, toewijding, maar vooral met buitengewoon veel plezier bewoond. Het is een heerlijk huis om met een gezin in te wonen, maar tevens zeer charmant voor twee. Wonen gecombineerd met werken behoort tot de uitgelezen mogelijkheden. De vrije, volop privacy biedende royale tuin (876 m2 eigen grond) omlijst dit mooie pand.

De villa, met het tot woonhuis verbouwde koetshuis, staat garant voor ruimte, licht, speelsheid en verrassende indelingen. In 20 autominuten of in een kwartiertje met de trein bent u in Groningen. Hier kunt u monumentaal wonen met het moderne voorzieningen van nu.

Indeling
Een royale cirkelvormige oprit biedt ruimte aan meerdere auto’s. Een authentieke trap van Belgisch hardsteen met gemarmerd bordes voert naar de klassieke voordeur gelegen in een portaal.
De achtergelegen hal met prachtig ornamentiek, toilet en garderobehoek verbindt de fraaie, hoge “herenkamer” (circa 34 m2) met het achterhuis.

De voorkamer heeft wederom fraai ornamentiek, hoge raampartijen en een mooie schouw. De kamer kan naast heerlijke leefruimte tevens uitstekend dienst doen als praktijk/kantoor aan huis.
De charmante achterkamer (26 m2) is prettig op de zon georiënteerd. Het licht, de raampartijen, de open haard en de tuinligging geven deze woonkamer karakter en sfeer.

Via een bordestrapje bereikt u de fantastische woonkeuken. Het markante koetshuis is omgetoverd tot een “strakke” ruimte met woonkeuken, studiekamer, gastenslaapkamer met eigen badkamer en met op de verdieping 3 ruime slaapkamers, een badkamer en veel bergruimte.
De woonkeukenruimte (circa 39 m2) is origineel, bijzonder en speels. Vele raampartijen en openslaande deuren verbinden deze ruimte met het naastgelegen zonneterras.
De keuken zelf is modern en van alle gemakken voorzien. De aangrenzende werkkamer (circa 12 m2) heeft een deur naar de tuin. Er is op de begane grond een slaapkamer die nu dienst doet als gastenkamer. Deze kamer heeft een eigen naastgelegen badkamer met douche en wastafel.

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers (circa 13, 8 en 13 m2). De overloop biedt veel bergruimte en vaste kasten. De badkamer is licht en heeft een douche, wastafelmeubel en toilet. Het koetshuis heeft een grote droge kelder waar ook de CV is gesitueerd.

Vanuit de woonkeuken is het souterrain van circa 50 m2 te bereiken. Deze verrassende ruimte is ideaal voor een wijnkelder en/of saunaruimte, gecombineerd met sportruimte. Naast deze ruimte is hier tevens de waskelder, de voorraadruimte en berging gesitueerd.

Het huis heeft een riante tuin. Er zijn zonneterrassen, speelhoekjes en mogelijkheden voor moes- en kruidentuin. Een ruim houten tuinhuis kan dienst doen als berging of “buitenhuisje”.

Grijpskerk is een dorp met uitgebreide faciliteiten. Scholen, winkels en sportvoorzieningen zijn ruimschoots aanwezig. Openbaar vervoer, zowel bus en trein, brengt u in een kwartier naar Groningen.

Bijzonderheden:
- geslaagde combinatie van “oud en nieuw”
- speels en origineel leefhuis voor levensgenieters
- prettige vrije tuin
- sfeervol en charmant
- Groningen qua trein en auto snel te bereiken

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie