Groningerweg 61, 9321TB PEIZE

Woonopp.

140 m2

Perceelopp.

14.340 m2

Omschrijving

Een bijzonder aanbod in Peizermade aan de Groningerweg!
Aan de rand van natuurgebied de Onlanden vindt u op nummer 61 een zeer charmante en karakteristieke woonboerderij. De boerderij is vanaf de straatzijde bijna geheel aan het zicht onttrokken door de omliggende bosschages. Deze boerderij is gebouwd in 1910 en vrijwel geheel verbouwd/gemoderniseerd vanaf 2003. De woonoppervlakte bevindt zich op dit moment voor het overgrote deel op de begane grond, op de verdieping vindt u een extra -derde- slaapkamer en nog een zolderruimte bovenin het voorhuis.

Het geheel is gelegen op een fors perceel van bijna 1,5 hectare. Behalve een royale groene tuin om de boerderij heen gelegen vindt u er ook ruime parkeermogelijkheid achter de boerderij en achtergelegen nog een grote houten schuur/garage. De achterzijde van het perceel bestaat uit bos en twee weilanden.

Indeling:
Entree aan de achterzijde, gang en hal met moderne meterkast, toiletruimte/ bijkeuken. In het achterhuis (de voormalige deel/schuurruimte) zijn twee slaapkamers gerealiseerd, een met openslaande deuren naar de achtergelegen veranda. Compacte badkamer met ligbad, douchecabine en wastafel. Via de hal loopt u naar de riante moderne woonkeuken (2014) met houtkachel en mooie hoogte tot in de kap met de oude gebinten fraai in het zicht! In het voorhuis kunt u via de woonkeuken naar een opkamer met kleine werkplek door lopen naar de woonkamer met openhaard voorin de boerderij. Via de woonkamer in het voorhuis kunt u met een vlizotrap naar de zolderruimte.

Bijzonderheden:
- perceeloppervlak 14.340 m²;
- woonoppervlak circa 140 m²;
- vrijstaande houten schuur/garage schuur circa 42m²;
- bouwjaar circa 1910;
- rietgedekt, in 2011 vervangen, geschroefd dak, in 2022 heeft het riet nog onderhoud gehad;
- grote veranda aan het achterhuis; aan de zijkant van het huis charmante en sfeervolle besloten zitgelegenheid.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie