Grootblok 4, 9468TJ ANNEN

Woonopp.

197 m2

Perceelopp.

20.190 m2

Omschrijving

Ongekende vrijheid!

Landelijk wonen en toch op steenworp afstand van het gewaardeerde dorp Annen. De vrijheid om echt de geneugten van het buitenleven te benutten, maar ook met goede voorzieningen “om de hoek”.
De ligging om Groningen, Assen of Emmen te bereiken is ideaal. In enkele minuten bereikt u de N34. Daarna zijn deze plaatsen in nog geen 20 minuten aan te rijden.

De boerderij bevindt zich direct in de beschermde omgeving van het Stroomdal van de Drentsche Aa. De geroemde en bekroonde natuur van dit prachtige landschap staat garant voor uren wandel-, fiets- en paardrijdplezier.
Deze zeer goed verzorgde woonboerderij is uiterst charmant. Ofschoon je het gevoel kunt hebben dat de tijd heeft stilgestaan, is de boerderij toch van alle moderne gemakken voorzien.

De huidige eigenaren hebben de afgelopen jaren het geheel zeer zorgvuldig bewoond. De moderne kapschuur is onlangs nog voorzien van 27 zonnepanelen. Een onderdeel van de fraaie kapschuur betreft een zelfstandig te bereiken multifunctioneel gebouw. Dit degelijk gebouwd geheel is charmant en landelijk om te zien en deed dienst als winkeltje met daaronder een evenzo grote mooie (wijn-)opslag kelder.
Alternatieve aanwendingen voor dit gebouw laten zich gemakkelijk invullen; Mantelzorg bij huis, coachingspraktijk, B&B of atelier zijn enige voorbeelden.
Het gebouw heeft gas, water en licht en er is een keuken aanwezig. (Een badkamer is zeer eenvoudig te realiseren).
De kapschuur is degelijk gebouwd, heeft veel ruimte voor opslag voor bijvoorbeeld hooi en heeft een afgesloten schuurgedeelte.

Vanuit de fraai geplaatste veranda kijkt u uit over uw eigen boomgaard, het land en de landelijke tuin.
Oude en nieuwe fruitbomen wisselen elkaar af, zonne- en schaduwterrassen, een royale moestuin, een kasje en een eigen weiland dat eenvoudig toegankelijk is completeren het plaatje van landelijk wonen.
De woonboerderij kent geen direct aangrenzende buren en is gelegen tegenover een bosperceeltje. Een tweede eigen weiland bevindt zich op enkele meters van de boerderij. Natuurlijk is parkeren op eigen terrein ruimschoots mogelijk.

De woonboerderij is prachtig!
Zeer verzorgd, charmant, idylisch maar ook leefvriendelijk, degelijk en goed gebouwd.

Via de achter entree en de bijkeuken bereikt u de voormalige deel. Hier bevindt zich nu een uiterst charmante centrale leefruimte die het warme hart van de woonboerderij betreft. Vanuit deze ruimte kijkt u mooi uit over de tuin. De intieme living met haard, de zeer passende (moderne) keuken en de twee slaapvertrekken op de begane grond zijn rondom deze ruimte gesitueerd. Ook de moderne en royale badkamer is op de begane grond gesitueerd.
Via de landelijke bijkeuken bereikt u met een vaste trap de etage. Indien gewenst kunnen hier meerdere (slaap-)kamers worden gerealiseerd. De rieten kap (schroefdak) is keurig afgewerkt waardoor de verdieping snel en eenvoudig te transformeren is. Nu doet deze ruimte dienst als zolder met een af te sluiten derde kamer.

Het geheel wordt CV gas verwarmd (ketel 2018) en er zijn 27 zonnepanelen aanwezig (2018).

Het perceel bedraagt 16700 m2, het direct tegenovergelegen deel (ideaal om te verweiden) bedraagt 3490 m2.

Voor een goede inschatting van de indeling en van de maatvoering verwijzen wij u naar de plattegrond.
Voor een goede indruk moet u deze beslist komen ervaren!

Bijzonderheden:
- Uiterst charmant;
- Gunstig gelegen ten opzichte van Annen, Assen en Groningen;
- Gelegen aan voor motorverkeer doodlopende weg tegenover bos van Staats Bosbeheer;
- Royale kavel eigen grond;
- Rust en ruimte;
- Professioneel, multifunctioneel bijgebouw.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie