Grote Leliestraat 12-4, 9712SV GRONINGEN

Vraagprijs

€ 149.000 kosten koper

Woonopp.

35 m2

Perceelopp.

28 m2

Omschrijving

Iets bijzonders!

Wonen in een authentiek arbeidershuisje in een besloten gelegen knus hofje op een steenworp afstand van het Noorderplantsoen en de binnenstad van Groningen?

Dat kan in dit bijzondere huisje, gelegen in de gezellige Hortusbuurt. Het huis maakt deel uit van een hofje dat af te sluiten is middels een hek (alle buren in het hofje hebben een sleutel). De hoekligging van het huis is prettig en geeft een optimaal gevoel van privacy. Aan de achterkant grenst het huis aan een parkachtige tuin (geen toegang toe, wel zicht op). Aan de voorkant is de mogelijkheid voor een buitenzitje bij de voorgevel in de gemeenschappelijke binnentuin/plaats.

Deze sfeervolle woning is eenvoudig maar goed verzorgd. De laatste jaren zijn diverse verbeteringen doorgevoerd, waaronder keuken, douche, toilet en elektriciteit. Het huis is zeer geschikt voor een starter of een studerende zoon of dochter.

Begane grond:
Voordeur, hal met in het verlengde de nette, eenvoudige keuken (2006) met wasmachineaansluiting. Daarachter de licht betegelde douche/toilet combinatie (2006). In de gezellige woonkamer zijn nog diverse authentieke elementen zichtbaar. De woonkamer heeft twee fraaie ramen die uitkijken op het hofje en is ongeveer 18m² groot.

Verdieping:
Via de open trap in de woonkamer is de slaapzolder te bereiken onder de schuine kap. De zolder is voorzien van een dakraam dat uitkijkt op de parkachtige achtergelegen tuin. De vloeroppervlakte bedraagt circa 25m², waarvan effectief woonoppervlak ruim 10 m². De rest kan uitstekend dienst doen als bergruimte.


Bijzonderheden:
- Verwarming middels gaskachel;
- warm water via nieuwe elektrische boiler;
- gemeenschappelijke binnenplaats (afsluitbaar middels hek);
- unieke combinatie van rust en wonen in het centrum van Groningen.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

VERVER JET WINTERS APP

Blijf op de hoogte van het woningaanbod via onze Verver Jet Winters app.

Download onze app in de Apple appstore
Download onze app in de Google playstore

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo QualisLogo vastgoedcertLogo BaerzLogo Nationale Monumenten Organisatie