Grote Zilverreiger 18, 9648DK WILDERVANK

Woonopp.

340 m2

Perceelopp.

1.604 m2

Omschrijving

Heerlijk ruim landhuis met veel leefruimte in een speelse plattegrond gelegen aan het water op een royaal perceel van circa 1600 m² in de waterrijke villawijk 'Langebosch'.

Bij aankomst in de wijk aan de Grote Zilverreiger komt u bij een kleine rotonde waar drie vrijstaande villa's aan liggen. Nummer 18 is daar één van. Via een eigen dubbel sierhek komt u de oprit op, de oprit is voorzien van grind en biedt voldoende ruimte voor meerdere auto's. Naast de hoofdentree van het huis vindt u zowel links als rechts een parkeerplek voor de auto (door het forse overstek van het dak boven de parkeerplekken dient dit als een carport zonder de uitstraling van een carport.)

Overdekte entree met dubbele deuren (voorzien van siersmeedijzer), vestibule met deur naar de hal, uitgebreide meterkast met alarminstallatie, ruime toiletruimte met vrijhangend toilet, urinoir en wastafeltje. Zeer ruime woonkamer met schouw en gashaard, grote erker geschikt voor een extra zithoek met fraai uitzicht over de tuin en het water. Schuifpui naar de tuin en openslaande deuren naar de aan de rechterzijde gelegen woonkeuken. De keuken biedt plaats aan een grote eettafel en is geplaatst in een hoekopstelling voorzien van een granieten werkblad, dubbele spoelbak, breed robuust gasfornuis (5-pits Boretti met twee ovens), vaatwasser en koelkast. Via een schuifpui kunt u vanuit de keuken naar de tuin. Aansluitend aan de keuken de bijkeuken met toegang tot de ondergelegen kelder (met stahoogte). Binnendoor kunt u via de bijkeuken naar de inpandige garage met extra brede elektrische segmentdeur, werkbank, stortbak, deur naar de tuin maar ook voorzien van een krachtstroomaansluiting (event. voor uw elektrische auto?).

Weer terug in de woonkamer kunt u ook naar linkervleugel van het huis. Hier komt u eerst in een tussenhal met toegang naar een inloopkast, een ruime badkamer in lichte kleurstelling met douchecabine, ligbad, toilet, 2 x wastafel en handdoekradiator. Naastgelegen masterbedroom met schuifpui naar de tuin/ het terras.

Via de centrale hal en een fraai vormgegeven wenteltrap loopt u naar de eerste verdieping met vide. U vindt hier een buitengewoon ruime overloop met de toegangsdeuren naar alle hier gelegen vertrekken. 6 slaap/werkkamers, een separaat derde toilet en een compleet uitgeruste tweede badkamer.

Via een vlizotrap kunt u naar de tweede verdieping waar u voldoende bergruimte vindt.

Bijzonderheden:
- perceel circa 1604 m²;
- woonoppervlak circa 340 m²;
- inhoud circa 1200 m³;
- bouwjaar 2000/2001;
- zeer netjes bewoond en onderhouden;
- de begane grond is voorzien een natuurstenenvloer met vloerverwarming;
- de garage is voorzien van een tegelvloer en centraal verwarmd;
- voorzien van centraal stofzuigersysteem en WarmteTerugWin-units;
- zeer fraaie ligging aan het water met open verbinding naar het Zuidlaardermeer;
- heerlijk grote tuin, fraai aangelegd, houten tuinberging en inclusief eigen aanlegsteiger.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie