Grutto 23, 9728XJ GRONINGEN

Woonopp.

115 m2

Omschrijving

Uitzonderlijk en comfortabel wonen!

Dit heerlijk ruim opgezette 4-kamerappartement is gelegen in het appartementencomplex Schuylenstaete aan de rand van de zuidwestelijke stadswijk Piccardthof. Een prachtige woonomgeving waarbij het Hoornsemeer en de Onlanden letterlijk om de hoek liggen. Het appartement is gelegen op de derde woonlaag op de zuidwestzijde van het complex, bijzonder bij dit appartement is het dakterras dat op ongeveer 6 meter hoogte compleet overkapt is, hetgeen een beschut maar ook een zeer ruimtelijk gevoel geeft. Zowel vanuit het appartement als vanaf het balkon en dakterras is een prachtig vrij uitzicht over het groen richting Eelderwolde. In de directe nabijheid zijn diverse winkels, scholen, een gezondheidscentrum en sportvoorzieningen. Het stadscentrum is per fiets uitstekend bereikbaar en het appartement ligt ideaal ten opzichte van de A7 en de A28.

Het appartement is hoogwaardig afgewerkt en tijdens de bouw is de indeling door een interieurarchitect aangepast, hierdoor is een speelse indeling ontstaan. Onder het complex is een eigen garage en een gemeenschappelijke fietsenberging.

Indeling appartement
Het appartement is te bereiken via een afgesloten gemeenschappelijke entree met een video intercominstallatie en een prachtig royale centrale hal met lift en trappenhuis.

Entree/hal met garderobenis en toiletruimte. Royale en lichte woonkamer van 40 m² met prachtig ruim uitzicht door de voor- en zijramen, schuifpui en toegang tot overdekt balkon (12 m2) op het zuiden. De gedeeltelijk open keuken is voorzien van een lichte keukeninrichting met inbouwapparatuur en een eetkamer die direct toegang biedt tot het majestueuze dakterras van 58 m2.

Naast de eetkamer is een kantoorruimte/werkkamer van 10 m2. De twee slaapkamers van 9 m2 en 15 m2 zijn aan de achterzijde van het appartement gelegen. Badkamer met douche, tweede toilet en dubbele wastafel. De bijkeuken/provisieruimte is voorzien van een wasmachine en wasdroger aansluiting.

Het appartementencomplex Schuylenstaete is voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie en dubbel glas. Het appartement wordt verwarmd middels een HR combiketel uit 2012. Er is een actieve vereniging van eigenaren met een meerjaren onderhoudsplan en een maandelijkse bijdrage van €200,17.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie