Hagepreekkamp 3, 9722LM GRONINGEN

Woonopp.

149 m2

Perceelopp.

709 m2

Omschrijving

Grenzend aan De Coendersborg met haar monumentale bomen, midden in het gewilde Helpman ligt de Hagepreekkamp. Verscholen in het groen hetgeen met name voor dit huis geldt dat in het midden van het laantje ligt waarop slechts gewandeld en gefietst wordt. Houdt u van rust, privacy en groen maar vindt u het ook leuk om met tien fietsminuten op de Grote Markt aan te komen dan is dit zonder twijfel uw nieuwe woonplek!

De huidige eigenaar kocht het in 1990 en woont er sindsdien met heel veel plezier. Er werd genoten van het huis, de ligging in de stad maar ook de bloemrijke tuin met de oude bomen van De Coendersborg tegen de achtergrond gaf elke dag plezier. Het aardige is dat het huis naast vier slaapkamers maar liefst drie badkamers heeft. Twee slaapkamers en een badkamer zien we op de begane grond waarmee het huis geschikt is om volledig beneden te bewonen mocht u dat wensen. Omstreeks 2005 koos de verkoper ervoor om de woning ter plaatse van de woonkamer uit te bouwen met een serre. Er ontstond een mooie toevoeging op de bestaande ruimte en dankzij het vele glas komt er niet alleen veel licht naar binnen, ook is er prachtig uitzicht op de achtertuin.

Er zijn twee bergingen, de eerste is inpandig en biedt ruimte voor bijvoorbeeld uw fietsen en de tweede betreft een tuinhuisje achter het huis. Ook voor het parkeren van uw auto is gedacht, aan de Thorbeckelaan-zijde staat een blok met garageboxen waarvan er één bij de koop van dit huis is inbegrepen.

Het onderhoud is in de loop van de jaren netjes verzorgd. Zo is het schilderwerk keurig bijgehouden door een professionele schilder, zijn de dakpannen al eens grondig nagelopen en is het dak deels vernieuwd en is er deels HR++ glas toegepast om maar een paar voorbeelden te noemen.

Tijdens een bezichtiging vertellen we u graag meer over dit leuke huis, u bent van harte welkom!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie