Halmersinge 28, 9471HR ZUIDLAREN

Woonopp.

111 m2

Perceelopp.

469 m2

Omschrijving

Collegiale verkoop met Wildveen Makelaars Zuidlaren.

Een fijne vrijstaande woning op steenworp afstand van het geliefde centrum van het Drentse dorp Zuidlaren.

De locatie in het goed geoutilleerde dorp Zuidlaren is uitstekend. U wandelt direct het centrum in en alle voorzieningen zoals scholen en sportverenigingen zijn snel bereikbaar. In het groene Zuidlaren is het prettig wonen. De natuur van het Nationale Park Drentsche Aa bevindt zich om de hoek. Het Zuidlaardermeer biedt uitgebreide watersportmogelijkheden en leuke steden als Groningen en Assen zijn bereikbaar in nog geen 20 autominuten.

Bij dit huis behoort een op het westen georiënteerde tuin. De royale tuin biedt volop privacy. Van de vroege ochtend tot de late avond heeft u hier zon. Er zijn diverse zitjes en er zijn mooie borders. Aan het huis bevindt zich een stijlvolle veranda waaronder u tot in de late uurtjes van de tuin kunt genieten. De grote dubbele garage heeft een kap en bruikbare zolder. De garage is in spouw gebouwd. Deze ruimte biedt een keur aan mogelijkheden; gewoon een royale garage of hobbyruimte, maar ook (na verbouw) de mogelijkheid tot kantoor aan huis en/of gastenverblijf.

Het vrijstaande huis is de afgelopen jaren met liefde bewoond en verkeert in goede staat van onderhoud. De gezellige woonkamer is uitgebouwd. Door de speelse indeling en leuke hoekjes is een plezierige leefruimte ontstaan met uitzicht op zowel de voor- als achtertuin.
Direct aan de living is aan de achterzijde van het huis een royale veranda geplaatst. Deze veranda maakt dat u tot in de late herfst heerlijk van de tuin kunt genieten en het verlengt de woonkamer op een fijne manier. Er is een elektrisch zonnescherm dat het gehele transparante dak overspant.
De charmante woonkamer is voorzien van een lichte houten vloer. De keuken is in een nis tussen het zitgedeelte en de eethoek gesitueerd. Hierdoor heeft u contact met beide delen. Een “barretje” scheidt de keuken van de living. In een ander deel van de woonkamer is een prettige en lichte studiehoek gemaakt. Direct vanuit deze hoek bereikt u de bijkeuken met ruimte voor wasmachine, droger en CV combi ketel.
De centrale hal aan de voorzijde herbergt het toilet en de meterkast. Hier bevindt zich de trap naar de 1e etage.

De 1e etage heeft rondom de overloop 3 slaapvertrekken en een badkamer. Daarnaast is er veel bergruimte onder de schuine kap. De slaapkamers zijn licht en plezierig. De badkamer is netjes en functioneel en is voorzien van 2e toilet, wastafel en inloopdouche.

Voor een indruk van de ruimte en de indeling verwijzen wij u naar de plattegronden.

Bijzonderheden:
- Prettig vrijstaand woonhuis direct achter het centrum van Zuidlaren;
- Grote dubbele garage in spouw;
- Heerlijke volop privacy en zon biedende, rondom gelegen tuin;
- De grote garage met kap biedt mogelijkheden!
Kantoor aan huis / gastenverblijf / hobbyruimte, alles is (na verbouw) mogelijk;
- Mooi gesitueerde, royale, tuingerichte veranda;
- 8 Zonnepanelen.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie