Hardewikerstraat 39, 9712GS GRONINGEN

Woonopp.

190 m2

Perceelopp.

160 m2

Omschrijving

Uniek en charmant woonhuis in de binnenstad van Groningen in een voormalig GASTHUIS uit 1850. Het pand heeft een bijzondere plattegrond in een U-vorm met een patio. Het is een Rijksmonument genaamd "Cornelia Gasthuis" en beschikt over circa 190 m² woonoppervlak.

Indeling:
entree, gang met aansluitend ruime en lichte hal. Aan de rechterzijde van de entree de eetkeuken van circa 16 m² met vloerverwarming. Ruime sfeervolle woonkamer van circa 50 m² met houtkachel en hoog plafond (3m).
Aan de linkerzijde van de entree een ruime kamer, circa 20 m² en een achter gelegen werkkamer van circa 11 m². Vanuit de lichte en ruime hal kunt u naar alle vertrekken, het toilet, via de trap naar de verdieping maar ook naar de achtergelegen patio/ binnentuin van circa 4x 6,15m. De patio is ook bereikbaar via een tuindeur vanuit de woonkamer.

Verdieping: ruime overloop onder de schuine kap, drie slaapkamers resp. circa 14, 7 en 20 m². De grootste kamer beschikt over een aansluitende kleedkamer/werkkamer van circa 6,3 m². Moderne en luxe badkamer met vloerverwarming, inloopdouche, tweede toilet en wastafel.

Bijzonderheden:
- bouwjaar circa 1860;
- perceel 160 m²;
- woonoppervlak 190 m², patio/tuin 25 m²;
- bijzondere woonplattegrond met veel ruimte en mogelijkheid voor werken aan huis;
- buurtparkeergarage Ebbingepoort vlakbij gelegen, bestemd alleen voor bewoners uit de buurt.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie