Haverkampsdrift 38, 9712LG GRONINGEN

Woonopp.

152 m2

Omschrijving

Heerlijk stads wonen in een nagenoeg nieuw (2019) appartement op de vierde verdieping van een kleinschalig
appartementencomplex met fantastisch uitzicht over verschillende kanten van de stad. Het stadsstrand ligt voor de deur en de kenmerkende bol van het Dot springt in het oog maar ook de Martinitoren en het Forum zijn mooi in beeld! Kortom: vanuit verschillende kanten van alles te zien en te beleven in het bruisende 'hip & happening' Ebbingekwartier met tal van activiteiten en ontwikkelingen.

Het moderne appartement beschikt over drie slaapkamers, een heerlijke grote living met moderne strakke Siematic keuken en luxe badkamer met sauna en twee eigen buitenruimtes: een ruim balkon aan de voorzijde van de woonkamer met zicht op het water en een beschut gelegen ruime loggia -op de hoek gelegen- op zuid.

Indeling:
Centrale ruime en lichte hal op de begane grond met videophone, lift en trapopgang.

Vierde verdieping: er is maar één appartement per verdieping, dus u stapt uit de lift in een eigen voorhalletje, dan de voordeur met eigen entree en gang. Grote Z-vormige living met veel licht en ramen en een lichte PU-gietvloer, moderne en luxe open keuken met ruimte voor een eettafel én ruimte voor een extra zitje bij een groot raam met Martinitoren-uitzicht.

De woonkamer is voorzien van twee openslaande deuren naar het balkon aan de voorzijde. Het balkon beschikt over een
balustrade van gehard glas waardoor het zicht naar de stad onbelemmerd blijft! Daarnaast nog een fijne grote loggia op de hoek gelegen met ruimte voor een lounge set en bereikbaar vanuit de woonkamer door een schuifpui.
De keuken is rustig en strak vormgegeven en bestaat over een groot kook- en spoeleiland met Bora afzuigsysteem en diverse apparatuur.
Naast de keuken een bijkeuken met extra keukenblok/aanrecht, plaats voor de wasmachine en droger en extra bergruimte.

Vanuit de woonkamer kunt u naar een tweede gang met cv-kast, toilet, moderne en luxe badkamer met dubbele wastafel en ruime inloopdouche met regendouche en 'gewone' douche. Daarbij vindt u ook een tweepersoonssauna in de badkamer. Drie slaapkamers met allen weer een ander uitzicht op de stad.

Bijzonderheden:
- bouwjaar 2018/2019;
- 152m² woonoppervlak;
- vanuit de lift kunt u naar de ondergelegen parkeergarage Boterdiep, een parkeerplek is daar te huren, u kunt dus binnendoor naar het eigen appartement!
- energielabel A, volledig geïsoleerd;
- geheel voorzien van vloerverwarming;
- voorzien van waterontharder;
- inclusief eigen fietsenberging, inpandig op de begane grond.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie