Heerestraat 150, 9301AH RODEN

Vraagprijs

€ 585.000 kosten koper

Woonopp.

255 m2

Omschrijving

Midden in het centrum van Roden mogen wij in het statige complex "De Heereborch" dit bijzondere penthouse te koop aanbieden. Hier ontbreekt het u als bewoner aan niets. Dit betreft een groot appartement met drie slaap-/werkkamers, twee badkamers, een fraai dakterras aan zowel de voor- als ook de achterzijde, twee eigen parkeerplekken in een afsluitbare inpandige garage en alle winkelvoorzieningen van Roden op loopafstand. De ligging op de derde en bovenste etage van het complex zorgt er overigens voor dat u een comfortabel gevoel van privacy ervaart.

Via de trap of met de lift komt u op de derde etage waar u de entree van de woning vindt. Hierachter de L-vormige hal van waaruit de diverse vertrekken toegankelijk zijn. De zeer royale woonkamer is voorzien van een gashaard maar dit is echt als gezelligheidsverwarming een aanvulling op de radiatoren. De dichte keuken is voorzien van de nodige inbouwapparatuur en heeft een deur naar het terras aan de achterzijde (west).

Er zijn zoals genoemd drie slaapkamers en twee badkamers. De masterbedroom beschikt over een eigen ruime badkamer met alle voorzieningen waaronder een bubbelbad en een douchecabine met stoomfunctie. De tweede badkamer zou u voor uw gasten kunnen gebruiken bijvoorbeeld. Wat wij verder een voordeel van dit appartement vinden is de grote bijkeuken/techniekruimte waar u één en ander netjes uit het zicht op kunt bergen.

Wanneer u een appartementsrecht koopt dan wordt u automatisch eigenaar van de Vereniging van Eigenaars (VvE). Deze VvE bepaalt - mede op basis van door een notaris opgestelde documenten - hoe om te gaan met het complex waar de diverse appartementen deel van uitmaken. Het is van belang dat het om een actieve en gezonde VvE gaat, hier is dat het geval. Uiteraard informeren wij u inhoudelijk nader over het reilen en zeilen van deze VvE tijdens een bezichtiging van dit luxe appartement.

Al met al zeer de moeite waard om hier een kijkje te komen nemen. Als u zoekt naar een woning waar u de komende jaren zorgeloos, veilig en op goede stand wonen kan dan is dit iets voor u!

Bijzonderheden:
- Twee parkeerplaatsen in afsluitbare garage in de parkeerkelder, uniek!
- CV-ketel en gasboiler voor voldoende capaciteit verwarming/warm water.
- Balansventilatie en warmte-terug-win installatie aanwezig.
- Actieve Vereniging van Eigenaars.
- Videofooninstallatie aanwezig.
- Horren/screens/zonneschermen aanwezig.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo QualisLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie