Heiakkers 2, 9463TN EEXT

Vraagprijs

€ 398.000 kosten koper

Woonopp.

210 m2

Perceelopp.

5100 m2

Omschrijving

Te Koop met een VANAFPRIJS! De genoemde prijs van € 398.000,-- is een VANAFPRIJS.
De koopprijs komt tot stand na ONDERHANDELING.

Bovenaan de Hondsrug, aan een bosrand gelegen en vanuit de woonkamer een prachtig uitzicht op het lager gelegen natuurgebied Breevenen. Dat is de unieke locatie van deze woonboerderij met separaat gastenverblijf en bijgebouwen, gelegen in een klein buurtschap net buiten het esdorp Eext. Het gehele perceel van 5100 m2 is omgeven door een drietal wegen, waaronder de oude Groninger weg, waarover “Bommen Berend” zijn leger liet oprukken naar de stad Groningen. Dankzij de goede uitvalswegen is Groningen heden ten dage slechts 25 minuten en Assen 20 minuten rijden. Grotere nabij gelegen dorpen als Annen, Gieten en Zuidlaren bieden alle voorzieningen en zijn snel en eenvoudig te bereiken. In de directe omgeving bevinden zich tevens een zwembad (1km), het riviertje de Hunze (2km) en uitgestrekte bossen (5m)

De woonboerderij heeft 165 m2 aan woonoppervlak, is authentiek maar hierdoor zijn er ook volop kansen. Het naastgelegen bijgebouw kan eenvoudig bij de woonboerderij worden betrokken, hiermee kan het woonoppervlak worden vergroot naar ruim 210 m2. Dit bijgebouw heeft thans de functie van gastenverblijf en berging-garage.

Kortom een charmante woonboerderij op formidabele plek met het grootste gedeelte van de tuin gelegen op het zuiden. "

Begane grond:
Entree – hal met garderobe. Aansluitend de woonkamer van ca 60 m2. De woonkamer heeft deels de “oude” gebinten in het zicht en het plafond loopt door tot de nok, gedeeltelijk is een vide aanwezig. Dichte keuken (15m2) met doorloop naar de achterhal – entree met toilet en inloop – provisiekast.

Op de begane grond zijn 2 slaapkamers van 18 en 11 m2. Badkamer met dubbele wastafel, ligbad en douche.

Verdieping:
Vide van 15 m2 met aansluitend een slaapkamer van 18 m2 met bergruimte achter de knieschotten.

Bijgebouwen:
Er zijn een 3-tal bijgebouwen. Achter de woonboerderij is een berging van 19 m2. Naast de woonboerderij is het grootste bijgebouw gelegen. Deze heeft de functie van gastenverblijf en biedt de mogelijkheid om met de boerderij te worden verbonden waardoor het woonoppervlak aanzienlijk kan worden vergroot.
Huidige indeling gastenverblijf:
Entree – hal, badkamer met douche, wastafel en toilet. Keukenruimte met aansluitend een woon-leefruimte van 23 m2. Aansluitend zijn 2 (slaap-)kamers beide van 9 m2. Op de voorzijde is nog een garage – berging van 24 m2. Dit gebouw laat zich eenvoudig met de woonboerderij verbinden.

Het laatste bijgebouw is een vrijstaande garage van 25 m2 met naastgelegen overdekt “houthok”.

De positie van de woonboerderij en de bijgebouwen op het perceel is gunstig, hierdoor is op de achterzijde een groot weiland – tuin aanwezig met de mogelijkheid voor het houden van kleinvee, het weiland is omgeven door forse boomsingels.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

VERVER JET WINTERS APP

Blijf op de hoogte van het woningaanbod via onze Verver Jet Winters app.

Download onze app in de Apple appstore
Download onze app in de Google playstore

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo QualisLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie