Heideweg 12-a, 9824TJ NOORDWIJK

Vraagprijs

€ 489.000 kosten koper

Woonopp.

165 m2

Perceelopp.

2.200 m2

Omschrijving

Een droomplekje in het prachtige coulisselandschap van het Westerkwartier.

Dit fijne gezinshuis is met 4 andere huizen gelegen aan een doodlopend straatje. Het oorspronkelijke huis is door de jaren heen vergroot met een woonkeuken en een riante slaapkamer op de verdieping. De ligging is werkelijk uniek waarbij zowel het huis als de tuin volledig ontworpen zijn op het vrije uitzicht over de landerijen en de prachtige boomsingels.

Het geheel is gelegen op een 2200 m2 waarbij de tuin fraai is aangelegd met een klein eigen “bosje”, borders, groentetuin, garage – berging en verschillende terrassen waarbij het grote terras en de veranda op hoogte ligt zodat het uitzicht maximaal is.

De buitengewoon centrale ligging in de driehoek Groningen – Assen – Drachten maakt dat alle voorzieningen snel en eenvoudig te bereiken zijn!

Indeling begane grond:
Entree – hal met toilet en trapopgang naar de verdieping. Speels ingedeelde lichte woonkamer (45 m2) met houtkachel en werk-studie hoek. De woonkeuken van 24 m2 is in 2004 aangebouwd en heeft deuren naar het terras – veranda op de achterzijde van het huis. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Aansluitend is de bijkeuken – achteringang met voorgelegen inpandige hobby – werkruimte van 12 m2.

Verdieping I:
Overloop met kast en aansluitend 3 slaapkamers van 16, 14 en 25 m2. De laatste slaapkamer beschikt over een eigen wastafel en hier is de kap tot in de nok van het huis zichtbaar. De ouderslaapkamer van 16 m2 heeft een eigen kastenwand.

Verdieping II:
Bergzolder – vliering.

Kortom een heerlijk leefhuis op een sublieme rustige en bovenal landelijke woonplek!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie