Heideweg 7, 9824TJ NOORDWIJK

Vraagprijs

€ 789.000 kosten koper

Woonopp.

230 m2

Perceelopp.

16120 m2

Omschrijving

Bijzonder wonen in een uniek Landhuis in een landelijke woonomgeving!

Dit onder architectuur gebouwde Landhuis is gelegen in een bijzonder groene woonomgeving in het prachtige coulisselandschap van het Westerkwartier. De buitengewoon centrale ligging in de driehoek Groningen – Assen – Drachten maakt dat alle voorzieningen snel en eenvoudig te bereiken zijn! Het woonhuis is in 2005 gebouwd met gevoel voor stijl, afwerking en een architectuur passend bij de omgeving. De gesloten voorgevel geeft het huis een robuuste uitstraling terwijl de achterzijde open en transparant is en ieder moment van de dag tot een wisselend schilderij maakt.

Indeling begane grond:
Ruime entree – hal met garderobe en glazendeur naar het woongedeelte. Sfeervolle woonkeuken met schuifpui naar het terras, moderne goed geoutilleerde keuken voorzien van inbouwapparatuur. De woonkeuken fungeert eveneens als achteringang en beschikt over een bijkeuken en een inloopkast onder de trap.

De woonkamer staat in directe verbinding met de woonkeuken, de ruimten zijn gezamenlijk 66 m2 groot maar bieden door de speelse opzet maximale intimiteit. De woonkamer beschikt over een houtkachel en biedt door de grote ramen een fraai uitzicht over de tuin en het land, bijzonder is de vide waardoor een fraaie lichtinval wordt verkregen.
Vanuit de centrale hal is nog een slaapkamer van 20 m2 met kastenwand en een moderne badkamer met douche, ligbad, toilet en dubbele wastafel te bereiken.

Verdieping I:
De vide van 18 m2 laat zich het beste omschrijven als een tweede woonkamer met een weids en landelijk uitzicht, aansluitend zijn twee slaapkamers van 25 en 16 m2 en een tweede badkamer met toilet, douche en dubbele wastafel.

Verdieping II:
Middels een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar waar de mogelijkheid voor een extra slaapkamer aanwezig is.

Algemeen:
Het traditioneel gebouwde huis heeft een zeer hoge graad van afwerking en detaillering. Daarnaast is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Onderhoudsvrije aluminium kozijnen. De verwarming gaat grotendeels middels vloerverwarming en conventionele radiatoren. De 26 zonnepanelen genereren genoeg stroom voor eigen gebruik en daarnaast wordt er ook nog terug geleverd. Elektrisch toegangshek en alarmsysteem met camera’s.

Perceel en tuin:
Het Landhuis is gelegen op een perceel van 16120 m2 die omsloten is met een boomsingel (subsidie voor onderhoud beschikbaar). Het geheel bestaat uit een riante oprit met zeer ruime parkeergelegenheid. Vrijstaande volledig geïsoleerde schuur ( eventueel om te bouwen tot kantoorruimte etc.) van 7 x 14 meter met een tweetal overheaddeuren, Krachtstroom ( 3 - fasestroom voor snel opladen elektrische auto) en water aanwezig. Een tweede schuur van 9,5 x 5,7 meter. Diverse terrassen, siertuin, boomgaard en een riant weiland. Het geheel biedt uitstekende mogelijkheden voor het houden van paarden of ander kleinvee aan huis. Wilt u slechts genieten van het uitzicht over uw eigen land en er geen werk aan hebben? Ook dat kan, de huidige eigenaren laten het gras zonder kosten maaien door een agrariër uit de omgeving die vervolgens zijn vee verblijd met dit “krachtvoer”. Aan de achterzijde van het perceel is een “bos” een heerlijke speelplek voor de (klein) kinderen of de hond.

Omgeving:
Het huis is gelegen in het Westerkwartier buiten het dorpje Noordwijk, uitvalswegen zoals de A7 zijn dichter bij dan het doet vermoeden, daarnaast zijn de dorpen Marum, Leek, Roden en de stad Groningen op slechts enkele autominuten bereikbaar. De omgeving van het Landhuis staat bekend om de unieke landschappelijke waarden qua boomsingels, fiets- en wandelpaden en diverse pingo’s die hun oorsprong hebben uit de ijstijd.

Kortom een heerlijke plek met een prachtig uitzicht waar het ook fijn “thuis” werken is en waar u geen andere bebouwing ziet en de horizon schoon is van windmolens en elektriciteitsmasten!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie