Hemmenkamp 16, 9751NX HAREN GN

Woonopp.

150 m2

Perceelopp.

247 m2

Omschrijving

GEZIEN DE GROTE BELANGSTELLING IS HET OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING TE PLANNEN.

Aan het begin van deze eeuw kwamen de mooie plannen om aan de noordzijde van Haren een kleinschalig inbreidingsplan met luxe, riet gedekte villa's te bouwen tot stand. In 2002 werden de woningen met een licht klassieke maar vooral kwaliteitsvolle uitstraling opgeleverd. De aangelegde wegen slingeren royaal tussen de woningen waarmee het dorpse karakter wordt benadrukt.

De fraaie Engelse uitstraling en de unieke ligging nabij Groningen en het centrum van Haren maken deze huizen geliefd en populair. De tuinligging op het westen is heerlijk, tot in de late avonduurtjes kunt u genieten van de zakkende zon.

Het huis is doordacht ingericht en zeer compleet met 4 slaapkamers en twee badkamers om maar een aantal punten te noemen.

Indeling begane grond:
Voor-oprit voor de auto, entree met op de begane grond een hal met toilet en een tuingerichte prettige vergrote woonkeuken (36 m2). De keuken is in lichte kleurstelling uitgevoerd en is op het westen georiënteerd, hierdoor is het prettig licht en zonnig. De inpandige verwarmde hobbyruimte – bijkeuken - berging (15 m2) is zowel in- als uitpandig te bereiken.

Verdieping I:
Op de eerste verdieping bevindt zich de gezellige woonkamer (30 m2) met parketvloer, gashaard en met bijzondere raampartijen die een luxe karakter en open sfeer geven. Ook de woonkamer kijkt uit over de tuinen en is op het westen georiënteerd. Op deze etage bevindt zich het 2e toilet, de slaapkamer van 14 m2 met eigen aangrenzende badkamer, welke is voorzien van een wastafel, extra groot bad en separate douche.

Verdieping II:
De tweede verdieping beschikt over een eigen badkamer met 3e toilet, douche en wastafel. Hier zijn 3 slaapkamers gesitueerd.

Verdieping III:
De ruime zolder is via de vlizotrap te bereiken.

Bijzonderheden:
- speels herenhuis
- zonnige tuin
- ideale ligging
- goed geïsoleerd

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie