Henricus Muntinglaan 62, 9751PZ HAREN GN

Woonopp.

200 m2

Perceelopp.

1.537 m2

Omschrijving

Vrijstaande villa op een mooi perceel van meer dan 1500m². Het huis is in 1985 solide gebouwd en biedt een speelse plattegrond met veel leefruimte en mogelijkheden. De ligging is gunstig en rustig maar ook vlakbij het centrum van Haren.

Indeling:
lange eigen oprit (plaats voor meerdere auto's), entree, hal met vide, bovengemiddeld ruim toilet, werkkamer/ slaapkamer aan de voorzijde met eigen badkamer.
Grote living met veel ruimte, prettige lichtinval, openhaard en diverse indeelmogelijkheden, twee maal een schuifpui naar de tuin. Aan de achterzijde van de living de moderne open keuken en ruimte voor een grote eettafel. De keuken inrichting is in 2007 vervangen door een tijdloze strakke keuken met granieten werkblad en diverse inbouwapparatuur. Aansluitend aan de keuken de grote bijkeuken met tuindeur, dubbele stortbak, plaats voor wasmachine en droger, cv-ketel opstelling en binnendoor naar de garage (circa 23 m²) met elektrisch bedienbare deur en loopdeur daarnaast.

Via de bijkeuken kunt u de trap omhoog naar een grote kamer onder de schuine kap boven de garage. Twee grote dakramen maken er een lichte kamer van daarnaast nog inbouwkasten en zolderbergruimte.

Via de hal bij de voordeur met vide gaat u via de trap naar de verdieping met drie slaapkamers en een eenvoudige badkamer met douche, wastafel en toilet.

Naar de tweede verdieping kunt u met de vlizotrap, hier vindt u veel bergruimte op de zolder.

Bijzonderheden:
- riant perceel van 1537 m²:
- veel woonoppervlakte met 200m²
- vloerverwarming op de begane grond;
- cv-ketel Atag HR combi uit januari 2023;
- goed geïsoleerd, label C

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie