Henricus Muntinglaan 73, 9751PV HAREN GN

Vraagprijs

€ 575.000 kosten koper

Woonopp.

140 m2

Omschrijving

Een buitengewoon fijn appartement!

Op een prachtige locatie in het kleinschalige appartementencomplex “De Muntinge” gelegen HOEKAPPARTEMENT op de bovenste woonlaag. Door deze fraaie ligging heeft het appartement veel daglicht en prachtige zichtlijnen op het groen. Het goed vrij gelegen balkon is op het zuid georiënteerd en op de begane grond is een extra ruime garage – berging.

Het complex is heerlijk rustig gelegen en op loopafstand van het gezellige dorpscentrum van Haren. "De Muntinge", is gebouwd in 2004 en afgewerkt met hoogwaardige materialen, beschikt overeen een afgesloten entree met video-intercom, trappenhuis en lift.

Indeling appartement
Entree/hal met garderobe en toilet. De zeer riante living bestaat uit een zitkamer op de voorzijde en een fijne woon – eetkeuken op de achterzijde met toegang tot het balkon van 13 m2. Tijdens de bouw zijn al doordachte keuzes gemaakt, zo is er naast de keuken een inloopkast met daarin extra berg – provisieruimte. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. De living is ruim 60 m2 en heeft door de vele ramen zeer veel daglicht en uitzicht.

Het appartement beschikt feitelijk over 3 (slaap-)kamers waarvan één als werkkamer (12 m2) in gebruik is, deze ruimte kan ook bij de woonkamer worden gevoegd.

De overige twee slaapkamers van 18 en 12 m2 zijn gelegen op de achterzijde waarbij de grootste slaapkamer direct toegang geeft tot een eigen badkamer met ruime inloopdouche, wastafel en toilet. Daarnaast is een aparte gastenbadkamer aanwezig met douche en wastafel.

Naast de inloopkast in de woonkamer is er vanuit de hal ook nog een bijkeuken met daarin de witgoed aansluitingen en extra bergruimte.

Kortom een zeer comfortabel appartement op werkelijk unieke woonplek nabij het dorpshart van Haren.

Info:
-Eigen extra grote garage;
-Ruime parkeergelegenheid voor het complex;
-Actieve Vereniging van Eigenaren, bijdrage circa € 250,-- per maand;
-Woonoppervlak ca 140 m². Inhoud ca. 440 m³.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie