Hereweg 237, 9651AG MEEDEN

Vraagprijs

€ 645.000 kosten koper

Woonopp.

279 m2

Perceelopp.

1.599 m2

Omschrijving

Imposant herenhuis op fijne woonplek

Er zijn huizen die met recht het predicaat “parel” mogen dragen! Dit fraaie monumentale huis valt op door de indrukwekkende, hoge voorgevel en de symmetrie die in de gevels aanwezig is. Het is gebouwd in 1933 in de kenmerkende stijl van de Amsterdamse School. Dit huis is letterlijk een schoolvoorbeeld van deze architectuurstroming. Riante gootoverstekken, verschillende balkons, tegelplateaus en een zeer fraaie entree en bordestrap naar de verdiepingen.

Het geheel is gelegen op een perceel van bijna 1600 m2. De tuin op de voorzijde is een perfect onderhouden grasmat en de achterzijde heeft een weids uitzicht over de landerijen, verschillende terrassen en prachtig aangelegde borders.

De gedetailleerde digitale plattegronden, die onderdeel uitmaken van deze presentatie, geven u alvast een indruk van dit imposante huis.

Ook aan duurzaamheid is gedacht; de gevels en vloeren zijn geïsoleerd, de ramen zijn voorzien van dubbel glas. Het onderhoud is altijd met veel zorg en oog voor detail uitgevoerd. Daarnaast is er nog € 10.000,-- aan subsidie beschikbaar voor verdere verduurzaming!

Indeling begane grond:
Overdekte entree bij de voordeur, vestibule met garderobe met aansluitend de hal met origineel tegelwerk en statige trapopgang. Zoals altijd vormt de hal het centrum van het huis, alle woonvertrekken zijn vanuit hier te bereiken. De living en suite met aansluitend de serre, slaapkamer met toegang tot de badkamer met douche, toilet en wastafel. Tussenhal met gastentoilet.

Uitstekend geoutilleerde, dichte keuken en aansluitend de bijkeuken met witgoed aansluitingen en doorloop naar een gang die vervolgens uitkomt in de garage – berging.

Bijzonder is ook de aanwezigheid van een kelder die uit maar liefst 3 aparte segmenten bestaat (opslag – stookkelder – provisie) en op twee manieren toegankelijk is.

Verdieping I:
Middels de statige trap komt u “halfweg” de eerste kamer tegen. Op de verdieping zijn voorts 3 slaapkamers aanwezig die allemaal toegang bieden tot een balkon en beschikken over vaste kasten en wastafels. Tevens is er een toilet op deze verdieping.
De enorme zolderruimte biedt vele mogelijkheden voor extra (slaap-)kamers of wellicht een tweede badkamer.

Verdieping II:
Deze verdieping doet de fantasie opleven! De hoogte van de nok is indrukwekkend, de trampoline bewijst het. Het is thans als speelparadijs in gebruik maar kan ook voor vele andere hobby’s worden gebruikt.

Kortom een buitengewoon uniek en uitzonderlijk huis zowel qua statuur, ruimte binnen – buiten en de staat van onderhoud.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
€ 645.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Herenhuis
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1933
Soort dak
Samengesteld dak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
279 m2
Overige inpandige ruimte
216 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
20 m2
Perceeloppervlakte
1.599 m2
Inhoud
2.000 m3

Indeling

Aantal kamers
13 kamers (4 slaapkamers)
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel, rookkanaal

Energie

Energielabel
E
Isolatie
Muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Vrij uitzicht, beschutte ligging
Tuin
Tuin rondom

Parkeergelegenheid

Soort garage
Inpandig
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie