Hoge der A 10-c, 9712AC GRONINGEN

Vraagprijs

€ 798.000 kosten koper

Woonopp.

126 m2

Omschrijving

Zeer exclusief appartement op ultieme woonlocatie!

Aan de rustige zijde van het Hoge der A is dit buitengewoon exclusieve appartement gelegen op de eerste woonlaag van een kleinschalig gebouw met vier appartementen. Hier kan iedere dag worden genoten van een prachtig zicht op het water, de boten die hier voorbij gaan en de historische gevels die rondom aanwezig zijn.

Achter de karakteristieke gevel is dit exclusieve loft appartement gelegen met hoge plafonds (3,30 meter) en raampartijen die allemaal als een “frans balkon” zijn te gebruiken. Hierdoor breng je de stad letterlijk in huis! Het appartement is zeer hoogwaardig afgewerkt met fraaie gietvloeren, bijzonder stucwerk, domotica, fraai sanitair en een goed geoutilleerde keuken. Het gehele appartement is met oog voor detail gerealiseerd.

Kortom, dit is werkelijk een thuis voor liefhebbers van de historische binnenstad en levensgenieters die houden van het bruisende stadsleven. Alle voorzieningen die Groningen te bieden heeft, bevinden zich op loopafstand; van sfeervolle restaurants en cafés tot diverse winkels, de Stadsschouwburg, het Groninger Museum en het Hoofdstation. Zelfs de grootste werkgevers van de stad, de Rijksuniversiteit Groningen en het Universitair Medisch Centrum UMCG, zijn gemakkelijk te voet bereikbaar.

Indeling appartement:
Middels de bordestrap is de entree met achtergelegen hal te bereiken. Bij binnenkomst in het loft appartement ervaart u direct de ruimtelijkheid van de living en de geraffineerde afwerking. Het uitzicht op het Hoge der A door de markante hoge ramen zal direct uw aandacht trekken. De living is heerlijk ruim en heeft een fraaie brede gashaard. Doordat de ramen/frans balkon tot op vloer doorlopen heeft het licht vrij spel naar binnen, de voorzijde is op het zuid – westen georiënteerd.
Bijzonder element is de groene tegelwand bij de open keuken, in deze wand is een deur die amper waarneembaar is naar de overige ruimten van het appartement. De keuken is zeer strak vorm gegeven en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is een praktische bijkeuken – berging te bereiken.

Achter de groene wand treft u het gasten toilet en de eerste slaapkamer met eigen badkamer voorzien van een douche en wastafel. De masterbedroom is gelegen op de achterzijde en heeft een eigen open badkamer met vrijstaand ligbad, royale dubbele inloopdouche en wastafelmeubel. Deze slaapkamer beschikt over een afgesloten toiletruimte en er is nog een walk in closet.

Op loopafstand bevindt zich de ondergrondse parkeergarage Agaathhof waar een plek te huur kan worden aangeboden.

Nieuwsgierig geworden! Wij geven u graag een uitgebreide rondleiding zodat u zelf de fijne sfeer van dit appartement en locatie kunt ervaren.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
€ 798.000 kosten koper
Status
Recent verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1915
Bijzonderheden
Beschermd stads- of dorpsgezicht
Soort dak
Samengesteld dak bedekt met pannen, bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
126 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
1 m2
Inhoud
505 m3

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal woonlagen
3
Aantal woonlagen
1
Gelegen op
1e woonlaag
Voorzieningen
Buitenzonwering, mechanische ventilatie, frans balkon, tv kabel

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Muurisolatie, dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan water, aan rustige weg, in centrum
Tuin
Geen tuin

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie