Hoge Hereweg 27, 9756TG GLIMMEN

Woonopp.

235 m2

Perceelopp.

2.390 m2

Omschrijving

Op een prachtige locatie in het groen gelegen woonboerderij met riant vrijstaand atelier – gastenverblijf. Het huis is gelegen aan het zandpad en daarmee heeft het huis ook direct haar eigen naam gekregen: "Aan 't Zandpad". Het huis en atelier zijn op een heerlijk besloten perceel van maar liefst 2390 m2 gelegen, rust, ruimte en optimale privacy zijn hier gewaarborgd.

De boerderij is gesitueerd in een groene woonomgeving te midden van de natuur. Uitvalswegen, scholen en sportvoorzieningen zijn in de directe omgeving aanwezig. Het gezellige dorp Haren is op 10 minuten fietsen gelegen.

De parkachtige tuin is fraai aangelegd met onder andere een vijverpartij, borders en terrassen. Daarnaast zijn er twee ruime tuinschuren en een overkapping voor houtopslag aanwezig.

Indeling Begane grond:
Entree – hal die als corridor dienst doet tussen het woonhuis en de bijkeuken. Centrale hal met garderobe, toilet, provisieruimte en trapopgang naar de verdieping. L-vormige living met haard en deuren naar het terras en de tuin. Semi open moderne keuken met inbouwapparatuur. Vanuit de hal zijn 2 slaapkamers te bereiken die beide van vaste kasten zijn voorzien. Moderne badkamer met douche, whirlpool – ligbad en wastafel.

Verdieping:
Overloop met aansluitend twee lichte slaapkamers met dakkapellen en een tweede badkamer met wastafel, toilet en ligbad.

Gastenverblijf - atelier:
Entree – hal met toilet, wastafel en doucheruimte. Speels ingedeelde multifunctionele ruimte met designkeuken, sfeervolle haard en deuren naar de achtertuin. Slaap / werkkamer welke direct naast de multifunctionele ruimte is gesitueerd.

Tevens is nog een vide aanwezig met o.a. slaapmogelijkheid. Het verblijf is voorzien van vloerverwarming en een eigen cv-combi.

Dit unieke buitenverblijf is voor velerlei doeleinden geschikt o.a. kantoor – praktijk – atelier – bed and breakfast. Ook biedt het uitstekende mogelijkheden voor het gebruik als mantelzorg – woning.

Woonoppervlak woonboerderij 167 m2
Woonoppervlak gastenverblijf – atelier 68 m2

Kortom een unieke plek met een zeer verzorgde rietgedekte woonboerderij met riante bijgebouwen op een eigen "mini – landgoed".

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie