Holle Drift 4, 9469TB SCHIPBORG

Woonopp.

80 m2

Perceelopp.

210 m2

Omschrijving

Dit is toch wel iets bijzonders, zo aan de rand van het indrukwekkende bosrijke gebied van het Stroomdallandschap Drentse Aa. Dit charmante huis werd gebouwd net na de Tweede Wereldoorlog en aanvankelijk als recreatiewoning gebruikt. Maar dat is al lang niet meer aan de orde, hier kun je heerlijk rustig en permanent wonen. Aan het einde van de jaren '80 werd de woning verbouwd in 1996 bovendien uitgebouwd tot wat het nu is.

Het huis bestaat uit twee woonlagen. De begane grond is ingericht met een hal/entree, wc, woonkamer en aan de achterzijde de keuken. En op de eerste etage vinden we drie kamers en de badkamer.

Schipborg is voor velen een zeer aantrekkelijke omgeving om te wonen, vanwege de ligging tussen Groningen en Assen maar met name vanwege de grote hoeveelheid omliggende natuur. Het nabij gelegen Zuidlaren biedt veel voorzieningen op het gebied van (basis)onderwijs, winkels, sport maar ook openbaar vervoer.

Zoiets als dit wordt maar zelden te koop aangeboden en is iets voor de liefhebber. Neemt u contact op met ons kantoor, wij informeren u met alle plezier nader!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie