Hondsruglaan 29, 9722SC GRONINGEN

Woonopp.

178 m2

Perceelopp.

955 m2

Omschrijving

Op één van de beste locaties van Groningen gelegen vrijstaand landhuis. Dit speelse huis is onder architectuur in 1976 gerealiseerd en heeft sinds de bouw geen ingrijpende wijzigingen meer ondergaan. Hierdoor heeft het huis zijn zeer leefbare en speelse karakter behouden en biedt het de koper de mogelijkheid om keuken en sanitaire voorzieningen naar eigen smaak en keuze aan te passen.

De locatie is uitmuntend! Gelegen aan de rand van de prachtige lommerrijke villabuurt is dit een heerlijke woonplek; te midden van het groen met fraaie vrijstaande huizen op royale kavels als belendingen.
Alle voorzieningen die u wenst zijn in de directe omgeving uitstekend bereikbaar. De winkelcentra van Helpman en Haren zijn snel te bereiken en vele scholen en sportvoorzieningen bevinden zich in dit geliefde woongebied. Op de fiets bereikt u in circa 10 minuten het bruisende centrum van Groningen.

Het huis zelf is verrassend ingedeeld en zeer degelijk gebouwd. Bijzonder is de mogelijkheid om volledig op de begane grond te wonen; er is een royale slaapkamer met badkamer op de begane grond gesitueerd. De woonkamer is een lust voor het oog; door de opengewerkte kap en de vide met studeerplek is er een bijzondere living gerealiseerd. De charmante haardpartij zorgt voor extra sfeer.
De afgelopen decennia is met ongelooflijk veel plezier op deze fijne plek gewoond. Bouwtechnisch verkeert het huis in goede staat, er is doorlopend professioneel onderhoud gepleegd.

Op de verdieping zijn er rondom de royale overloop vier vertrekken gesitueerd. De vide, die direct in contact staat met de living, is een ideale werkplek! De overige drie slaapkamers zijn royaal en leuk door de vele raampartijen. U kijkt vanuit de slaapkamers op de etage mooi uit over de eigen tuin.
De tweede badkamer is ruim van opzet en is voorzien van een toilet, twee wastafels en een douche.

De royale kavel (955 m2) met eigen grond biedt volop privacy. Prachtige oude bomen brengen een gevoel van grandeur. De voortuin maakt dat u volledige privacy van de rustige weg ervaart en de achtertuin is (nu) volop groen en voorzien van prachtige oude bomen.
De garage is aan de achterzijde van het perceel gesitueerd en via de oprit aan de zijkant van het perceel te bereiken.

Voor een indruk van de indeling verwijzen wij u naar de plattegronden.
Voor een sfeerimpressie van de tuin en omgeving moet u beslist de video bekijken.

Bijzonderheden:
- Prachtige en geliefde locatie;
- Lommerrijk en ruimtelijk;
- Speels ontworpen vrijstaand huis;
- Royale kavel met eigen grond;
- Ideale ligging:
- Eigen garage en parkeergelegenheid op eigen terrein.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie