Hoofdstraat 24, 7851AA ZWEELOO

Woonopp.

372 m2

Perceelopp.

5.613 m2

Omschrijving

Omgeven door imposante oude bomen als een Rode Beuk, een Eik en Kastanjebomen en grenzend aan een sfeerbepalend beekje vinden we in het Drentse Zweeloo boerderij "Het Buytenhof". Oorspronkelijk op een verhoging gebouwd als veeboerderij maar inmiddels al jaren succesvol in gebruik als B&B-locatie. De huidige eigenaars kochten het in 2005 en moderniseerden daar waar nodig met veel gevoel voor stijl en inrichting, ze hebben er werkelijk iets geweldigs van weten te maken. Misschien wel de beste in z'n soort.

Naast het eigen woongedeelte zijn er vier fraaie en gezellige appartementen, ieder met een eigen Drentse naam als knipoog naar de provincie waar dit bijzondere geheel te vinden is. Voor meer informatie over het B&B-gedeelte verwijzen u ook graag naar de eigen website van Het Buytenhof. Het privé woongedeelte bevindt zich hoofdzakelijk in het oorspronkelijke voorhuis. De riante woonkeuken, de knusse woonkamer met aansluitend een tuinkamer voorzien van openslaande deuren naar de tuin, drie ruime slaapkamers op de etage waarvan één met een kledingkamer en dan ook nog eens twee luxe badkamers bieden de bewoners meer dan voldoende comfort.

Bij een boerderij hoort een aansprekende tuin en ook die vinden we bij Het Buytenhof. Mooi van formaat, met een natuurlijke vijver maar ook een dierenweide, parkeerplaatsen voor u en uw gasten en ruimte voor de robuuste houten schuur met overkapping. Onder deze overkapping zien we de buitenkeuken, een speciaal plekje voor de huidige eigenaars omdat ze hier praktisch het gehele jaar gebruik van maken. Buitenleven in optima forma.

Naast de fotopresentatie hebben we van dit unieke object ook een video laten maken zodat u op afstand alvast een goede indruk kunt vormen. Maar vanzelfsprekend zult u het geheel ter plaatse gezien moeten hebben om de juiste indruk te krijgen. In verband met de bezetting van de B&B richten we ons in eerste aanleg op de woensdagen (middag) voor het inplannen van afspraken, mocht dit voor u echt niet kunnen dan kijken we in overleg naar een andere mogelijkheid. We ontvangen u met alle plezier in het Drentse Zweeloo!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie