Hoofdstraat 97-I, 9356TA TOLBERT

Woonopp.

182 m2

Perceelopp.

5.165 m2

Omschrijving

Op een heerlijk ruim perceel gelegen woonhuis met veel schuur – bergruimte!

Het huis heeft een charmante en kleurrijke uitstraling, is gebouwd in de jaren ’80 en gelegen op een perceel van 5165 m2. Zowel het huis als de bijgebouwen vragen om een nieuwe bewoner die naar eigen idee het geheel wil moderniseren – verbouwen, want de tijd heeft hier de afgelopen jaren stil gestaan.

Door de aanwezigheid van veel bijgebouwen biedt deze plek veel mogelijkheden voor wonen – werken of het hebben van dieren bij huis. De omliggende tuin en deels weiland is volwassen qua begroeiing op zowel de zij- als achterkant van het perceel.

De ligging maakt dat uitvalswegen, waaronder de A7 dicht in de buurt zijn, evenals het centrum van Leek met alle goede voorzieningen.

Indeling begane grond:
Entree – hal met toilet. L-vormige woonkamer met open keuken, de woonkamer is voorzien van een haard en een schuifpui naar het terras – tuin. Achter hal – ingang met trapopgang naar de verdieping en een badkamer met ligbad/douche, wastafel en toilet. Aansluitend zijn 3 slaapkamers en een technische ruimte.

Verdieping:
De verdieping is thans een grote ruimte die zeker mogelijkheden biedt voor extra (slaap-)kamers.

Bijgebouwen:
Aan het woonhuis zit een ruime bijkeuken en garage vast, vanuit de garage is de schuur – stal te bereiken die is opgedeeld in een extra garage – berging en stalruimte, op de verdieping is nog een zolder. De schuur is ruim 130 m2 groot!

Het huis is in de jaren ’80 gebouwd volgens de Zweedse bouwmethode, hiermee zijn de binnenwanden/vloeren van houtskelet en voor die tijd al goed geïsoleerd, het huis beschikt over een energielabel C!

Kortom een leuke plek met veel mogelijkheden waarbij de basis staat maar waar een modernisering – verbouw absoluut noodzakelijk is.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie