Hoofdvaartsweg 110, 9406XD ASSEN

Vraagprijs

€ 475.000 kosten koper

Woonopp.

162 m2

Perceelopp.

2.180 m2

Omschrijving

*** Vrijwillige verkoop bij inschrijving ***

Op een prachtig plekje op korte afstand van winkelcentrum Kloosterveen in een doodlopende straat aan de Drentse Hoofdvaart ligt deze riante woonboerderij. Gebouwd aan het einde van de 19e eeuw. Decennia lang was dit de basis van een agrarisch ondernemer die achterliggend land bewerkte waarop nu de nog relatief jonge woonwijk is gebouwd. De situatie is zoals u begrijpt inmiddels volledig veranderd en deze plek verdient een nieuwe eigenaar die er een comfortabel woonhuis van gaat maken of er een nieuw huis laat bouwen. De mogelijkheden zijn talrijk maar eerlijk is eerlijk, er zal flink geïnvesteerd moeten worden.

De genoemde kavelgrootte betreft een inschatting, de exacte kavelgrootte wordt in opdracht van verkopers door het Kadaster bepaald.

Om de situatie ter plaatse zo goed mogelijk inzichtelijk te maken voor u beschikken wij over een bouwkundig rapport, een bodemrapport en een asbestinventarisatie. Ondanks het feit dat wij deze informatie beschikbaar hebben voor serieuze belangstellenden raden wij u ook aan om tijdens de bezichtiging een aankoopadviseur, aannemer danwel een architect mee te nemen. Dit uiteraard met inachtneming van de Corona-regelgeving.

Wij hebben voor dit interessante project twee kijkdagen gepland (het maken van een afspraak via ons kantoor is noodzakelijk):

Dinsdag 29 juni 2021.
Woensdag 30 juni 2021.

U ontvangt van ons bij het maken van de afspraak meer informatie over de inschrijvingsprocedure. Houdt u er alvast rekening mee dat de inschrijvingstermijn eindigt op 06 juli 2021 om 12.00 uur.

Wilt u graag in of nabij Assen wonen en zoekt u iets wat u helemaal naar uw eigen hand kan zetten? Dan is dit een buitenkans!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie