Hoofdweg 112, 9484TB OUDEMOLEN

Vraagprijs

€ 845.000 kosten koper

Woonopp.

200 m2

Perceelopp.

28.600 m2

Omschrijving

Een pracht locatie.

Te midden van de bekroonde natuur van het Stroomdal van de Drentsche Aa bevindt zich deze stoere woonboerderij. Aan de rand van het lommerrijke dorpje Oudemolen met aan voor- en achterzijde weidse uitzichten over de weilanden en de direct aangrenzende natuurgebieden. Direct vanuit deze boerderij kunt u uren recreëren (wandelen, fietsen, paardrijden). U bevindt zich direct in het Unesco Global Geopark de Hondsrug.
Wat dit prachtige, historische gebied mede zo bijzonder maakt is naast de rust, het natuurschoon en de ruimte, het feit dat dit gebied zo goed ontsloten is. In circa 20 minuten bent u in de bruisende stad Groningen en in nog geen kwartier in Assen.
Kortom wonen te midden van geroemde natuur maar snel in geliefde steden.

De woonboerderij zelf is robuust. De afgelopen decennia hebben de boerderij en stallen gediend als paardenhouderij. Hier werden spring- en dressuurpaarden gefokt. De gemeente Tynaarlo is (in overleg) bereid mee te werken aan het omzetten naar (alleen) woonbestemming, nu is er nog een bedrijfsbestemming (agrarische bedrijven)..
Direct aan de woonboerderij grenst de afzonderlijk te bereiken B&B. Een heerlijke plek om rustig te overnachten. Deze volledig uitgeruste B&B kan ook meerdere doelen dienen; zo behoort dubbele bewoning, mantelzorg en generatie wonen tot de mogelijkheden (e.e.a. af te stemmen met de gemeente).
De leuke B&B kan ook uitstekend dienen als verblijf tijdens de verbouw van de woonboerderij. Door de vele stallen, de kapschuur en de terreininrichting kan een paardenliefhebber hier zijn hart ophalen.
Mocht u alleen in de woonboerderij willen wonnen, dan kunnen na het afbreken van de grote schuur en de kapschuur prachtige zichtlijnen ontstaan.

Ofschoon enigszins gedateerd verkeert de woonboerderij in zijn algemeenheid in goede staat. Ook de B&B staat er goed bij.

De directe omgeving kent talrijke leuke goed geoutilleerde dorpen. Zo zijn Zuidlaren en Vries snel per fiets te bereiken.

Voor een goede indruk van de indeling van de woonboerderij, de stallen en de B&B verwijzen wij u naar de tekeningen.
Voor een impressie van de prachtige ligging bevelen wij van harte de sfeervideo aan.

Bijzonderheden:
- Prachtige locatie;
- Woonboerderij met bijna 3 hectare (!) eigen grond (28600 m2);
- Leuke B&B en woonboerderij met potentie;
- Vele gebruiksmogelijkheden;
- Direct in de natuur, snel en leuke steden.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie