Hoofdweg 116, 9484TB OUDEMOLEN

Vraagprijs

€ 489.500 kosten koper

Woonopp.

260 m2

Perceelopp.

2905 m2

Omschrijving

"De Cronehoeve"

Midden in het adembenemende Nationaal Park Drentsche Aa in het dorp Oudemolen ligt deze verrassend ruime woonboerderij met grote achtertuin gericht op het westen! Dit is buiten wonen zonder je direct van de buitenwereld geïsoleerd te voelen. Het leuke van deze locatie is bovendien dat het pal tussen Assen en Zuidlaren ligt en daarmee een mooie combinatie kent van een schitterende groene omgeving en tegelijkertijd voorzieningen op relatief korte afstand.

De entree aan de zijkant van de woning geeft toegang tot een tochtportaal met dubbele deuren naar de grote hal die centraal in het huis ligt. Diverse vertrekken zijn vervolgens vanuit de hal te bereiken, wat dacht u van de sfeervolle woonkamer met zicht op de achtertuin of de keuken waarvoor hetzelfde geldt. Bovendien op de begane grond drie slaapkamers, een badkamer, wc en techniekruimte. Vanwege de indeling zou een praktijk aan huis, atelier of fraaie B&B kamer een mooie optie kunnen zijn, denken we indien door u gewenst graag in mee.
De etage vervolgens bestaat uit de overloop, drie slaapkamers, een tweede badkamer en een grote zolderberging.

Als u kiest voor buiten wonen dan is de woning natuurlijk van groot belang maar net zo goed geldt dit vanzelfsprekend voor de buitenruimte. De weelderige tuin is ingericht met gazon, terrassen en kleurrijke borders en een deel van de kavel is gebruikt voor paarden en geiten. Voor dat gebruik is een dubbele paardenstal (circa 2,95 x 6 meter) aanwezig. De rijbak c.q. paddock is ongeveer 16 x 36 meter groot. Achter de woning staat een oude schuur (circa 6,80 x 6,50 meter) met daarnaast het genoemde dierenverblijf.

Hier kom je tot rust en is het genieten van alles wat deze prachtige omgeving te bieden heeft. Voor de boerderij maar ook voor het perceel geldt dat het beheersbaar is qua formaat en daarmee ook voor diegene die een volle agenda heeft zeer interessant!

Bijzonderheden:
- Midden jaren zestig verbouwd tot woonhuis.
- Bliksemafleiding aanwezig.
- Rieten kap verdient met name aan westzijde onderhoud.
- Afvoer voorheen op septictank, nu aangesloten op riool.
- Ondergrondse olietank is in 1998 verwijderd.
- CV-ketel van 2015, lease 12,5 jaar.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

VERVER JET WINTERS APP

Blijf op de hoogte van het woningaanbod via onze Verver Jet Winters app.

Download onze app in de Apple appstore
Download onze app in de Google playstore

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo QualisLogo vastgoedcertLogo BaerzLogo Nationale Monumenten Organisatie