Hoofdweg 39, 9616TA SCHARMER

Woonopp.

198 m2

Perceelopp.

4.421 m2

Omschrijving

Een bijzonder aanbod in Scharmer !

In dit huis vindt u de bijzondere combinatie van veel sfeer en karakter door de veelal bewaard gebleven bouwstijl van begin vorige eeuw gecombineerd met een passende kleurstelling in het huis, strakke afwerking en een algehele modernisering die het comfort van deze tijd biedt maar niet de originele charme aantast ! U kunt het zien op de foto's maar beter nog beleven bij een bezichtiging.

Het huis is een samenvoeging van het oorspronkelijke (1912) hoofdhuis met een grote strakke achter-uitbouw en een aanbouw aan de linker zijde voorheen gebruikt als praktijkruimte. Het eindresultaat is een verrassend, sfeervol en harmonieus geheel geworden. Een heerlijk groot leefhuis met diverse mogelijkheden.

Indeling:
Entree aan de voorzijde in de linker gelegen aanbouw, hal, meterkast en trapopgang naar de verdieping (boven de linker aanbouw), toilet, werkkamer van circa 18 m² (nu in gebruik als bijkeuken/voorraadkamer). Doorgang/ halletje naar het hoofdhuis met een grote uitbouw aan de achterzijde met een slaapkamer op de begane grond met openslaande deuren naar het terras, een kleedkamer (ook te gebruiken als slaapkamer), een tuinkamer -nu in gebruik als woonkamer- met een schuifpui die in 4 delen als een harmonicadeur is open te schuiven.
Naast de kleedkamer de bijzondere badkamer voorzien van twee waskommen en een nis met een fraai modern ligbad met douche.
In het originele voorhuis een grote sfeervolle woon/eetkeuken van circa 60 (!)m² met moderne keuken en keukeneiland. Deze ruimte is ook prima als woonkamer te gebruiken. In deze ruimte vloerverwarming, een houtkachel en openslaande deuren aan de zijkant van het huis.

Verdieping boven het hoofdhuis: onder de schuine kap een open kamer van circa 6 m² te gebruiken als werkruimte of speelkamer, doorgang naar de slaapkamer aan de voorzijde van circa 11 m² onder de schuine kap met dakkapel.
Verdieping boven de linker aanbouw met een eigen trapopgang: onder de schuine kap een slaapkamer van circa 13 m² met een bergruimte.

Achter het huis een grote en diepe tuin met groot gazon, groot terras, diverse oude bomen. Links van het huis in de tuin de houten schuur met overkapping, rechts van het huis de stenen garage/schuur met houten gevelbekleding.
Achter in de tuin het zwembad, een hottub én een serre/tuinhuisje bij het zwembad.


Bijzonderheden:
- bouwjaar circa 1912; bijgebouwde praktijk en achter-uitbouw van recentere datum;
- perceeloppervlak circa 4421 m²;
- inhoud circa 600 m³ (exclusief garage/ schuur);
- zeer ruime oprit voor meerdere auto's;
- cv-verwarmd Remeha HR combi uit 2007;
- groot zwembad in de tuin (met verwarming en pomp) daarnaast nog een jaccuzi/hottub in de tuin;
- vloerverwarming -deels- in het achterhuis en de woonkeuken, vloerisolatie, isolerende beglazing; dakisolatie;
- veel charme/ karakter/ originele bouwelementen gecombineerd met moderne en strakke afwerking;
- een apart huis met mogelijkheden : 'living apart together', kangoeroewonen, kantoor/praktijk aan huis.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie