Hoofdweg 73, 9307PA STEENBERGEN

Woonopp.

217 m2

Perceelopp.

2.260 m2

Omschrijving

Mocht u een jonge, zeer gedegen gebouwde woonboerderij op een betoverende plek in Drenthe zoeken dan is dit over het algemeen nog niet zo eenvoudig te vinden. Vaak is her- of verbouw noodzakelijk met alle bijkomende investeringen in geld en tijd van dien. Deze woning maakt daarop een aantrekkelijke uitzondering. In 2013 werd de grond aangekocht, de plannen gesmeed en vervolgens het huis gebouwd. Op de bouw werd niet bezuinigd waardoor er begin 2015 een verzorgd en kwalitatief gezien prachtig huis werd opgeleverd.

Net even buiten het kleine dorpje Steenbergen en daarmee op korte afstand van de grotere dorpen Roden en Norg ligt dit bijzondere geheel. Op de achtergrond ligt het natuurgebied de Zuursche Duinen, heerlijk om er een mooie wandeling te maken bijvoorbeeld.

De woning bestaat uit twee woonlagen, een kelder en een vliering. De indeling van het geheel ziet er als volgt uit.

Dit huis heeft de entree aan de zijkant met erachter een riante ontvangsthal. Hier de trap naar boven, maar ook de toegang tot de kelder, de wc en deuren naar zowel de living als de bijkeuken. De woonkamer is groot en bestaat feitelijk uit twee delen zodat een ruime eethoek als ook een riante zithoek eenvoudigweg te realiseren zijn. De keuken vervolgens is half open, de kwaliteit van het eikenhout en het granieten werkblad straalt ervan af. Zowel het deel achter als ook het voorhuis voorzien van een houtkachel voor extra warmte en de toevoeging van veel sfeer. De bijkeuken tenslotte is ook vanuit de keuken te bereiken. Ook hier overigens een opstelling met dezelfde materialen consequent doorgevoerd en net als de keuken uitgevoerd met een close-in boiler.
De begane grond is voorzien van een tijdloos blauw hardsteen met daaronder vloerverwarming.

Een kelder zien we bij nieuwbouwhuizen niet zo heel erg vaak, dit huis heeft er wel eentje. Rechtop in te staan en ideaal voor het opslaan van voorraden of uw wijncollectie.

De etage bestaat uit een grote overloop met ruim voldoende gelegenheid voor het maken van een mooie werkplek. Vervolgens drie slaapkamers en een compleet ingerichte luxe badkamer. Tenslotte is via een vlizotrap de vliering te bereiken.

Dit is kiezen voor gemak, comfort en een droomplek. U bent van harte welkom!

Bijzonderheden:
- Jonge woning met veel kwaliteit.
- Gelegenheid voor het bouwen van een schuur annex garage of dierenstalling, vergunning aanwezig.
- Meer aangrenzende grond bij te kopen (ruim 1,5 hectare).
- Aangesloten op gemeentelijk riool.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie