Eelde
Hooiweg 71, 9761 GN

Woonopp.

225 m2

Perceelopp.

1.124 m2

Robuust en royaal vrijstaand woonhuis met maar liefst 225m² woonoppervlak en gelegen op een ruim perceel van 1124m² op de hoek Hooiweg en Boerhaaveweg. U vindt hier een grote slaapkamer en badkamer op de begane grond! Het huis is gebouwd in 1977, de vrijstaande garage is -in bijpassende stijl- gebouwd in 1985.

Indeling:
Entree aan de Hooiweg-zijde. Lichte hal met vide, garderobe nis, meterkast en toilet. Z-vormige living, in totaal 84(!)m². Rechtsaf in de living de woonkamer met openhaardpartij, aluminium schuifpui naar de tuin en plaats voor een grote eettafel (tussen de keuken en het woonkamerdeel). Linksaf de open keuken met diverse ingebouwde kasten, aanrecht met barretje, inductiekookplaat, elect. oven, afzuiging, vaatwasser en 1,5 spoelbak. Aansluitend aan de keuken de grote bijkeuken met plaats voor de wasmachine en droger, stortbak en cv-opstelling, via de bijkeuken kunt u naar de achtertuin door achterdeur. Bovendien nog op de begane grond een zeer ruime slaapkamer (26m²) met eigen badkamer. De badkamer is neutraal uitgevoerd en voorzien van een ligbad, douchecabine. wastafel en tweede toilet.

Via de hal bij de entree/voordeur gaat u via de hardhouten trap naar de verdieping met vide. Overloop met ingebouwde kasten onder de schuine kap. Linksaf een zeer ruime slaapkamer van circa 21m² en rechtsaf nog een grote slaapkamer van circa 28m². Via de overloop is een compacte tweede badkamer beschikbaar met een toilet, wastafel en douche.

Boven de bijkeuken is op de verdieping onder de schuine kap een werkkamer/ atelier bestaande uit twee compartimenten. Te bereiken via de vaste trap in de bijkeuken.

Bijzonderheden:
- bouwjaar 1977 en garage 1985;
- perceel 1124m²;
- woonoppervlak 225m²;
- verwarmd middels heteluchtverwarming, moderne cv-ketel uit 2019;
- eigen oprit aan de Boerhaaveweg-zijde;
- vrijstaande stenen garage 22m² met betonvloer, kanteldeur, zolderruimte onder de schuine kap en tuindeur;
- diverse bergruimtes en ingebouwde kasten in het huis;
- weelderige groen besloten achtertuin.

Lees meer...

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert