Julianastraat 19, 9401KP ASSEN

Vraagprijs

€ 269.000 kosten koper

Woonopp.

95 m2

Perceelopp.

156 m2

Omschrijving

Net buiten het stadscentrum van Assen en op loopafstand van het NS-station ligt de Julianastraat. Op nummer 19 is de afgelopen maanden ontzettend hard gewerkt en dat was nodig want een half jaar geleden verkeerde dit huis nog in een zeer gedateerde staat van afwerking. En nu, de foto’s spreken naar onze mening voor zich, vinden we er een pareltje. Een ontzettend leuke helft van een dubbel woonhuis met maar liefst vier slaap-/werkkamers. Bovendien een afwerking die naadloos aansluit bij de voor velen zeer gewilde woonsfeer van dit moment.

Een korte samenvatting van wat er allemaal recentelijk is aangepakt. Het begon met het strippen van het huis, inclusief de begane grondvloer. Vervolgens is begonnen met het opnieuw opbouwen en verbeteren. Zo kwam er beneden een schuimbetonvloer met vloerverwarming, werd het leidingwerk en de elektra vervangen, de muren gestuct, er kwam nieuw sanitair en ook een fantastische nieuwe luxe keuken. De keuken ziet er niet alleen erg goed uit, ook is de inrichting van niveau. Voorzien van onder meer een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiginstallatie, koelkast maar ook een vaatwasser ontbreekt niet. Het huis is verder volledig voorzien van een multivloer met eikenhouten toplaag en voorzien van maatwerkkasten. Ook is de voorgevel gereinigd en geïmpregneerd. Met andere woorden, dit is een kwestie van inrichten en genieten.

Achter het huis ligt een diepe stadstuin met een achterom. De houten berging in de tuin heeft z’n beste tijd eerlijk gezegd wel gehad en is vermoedelijk voorzien van een asbesthoudende golfplaat. Niet onoverkomelijk maar naar ons idee wel goed om te benoemen. De dakbedekking van het huis inclusief de uitbouw hoefden nog niet vervangen te worden, de dakgoten daarentegen zijn wel aangepakt. De begane grondvloer is grotendeels geïsoleerd (achterste deel uitbouw niet), de gevels ook en naar inschatting is het dak in het verleden al eens voorzien van isolatiemateriaal.

Al met al een zeer interessant huis net buiten het centrum van Assen. In de basis oud met bijbehorende eigenschappen maar vooral met een eigentijdse en onderscheidende afwerking. Wie mogen wij met dit leuke huis gelukkig maken?

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie