Kaafijzer 1, 9685CC BLAUWESTAD

Woonopp.

116 m2

Perceelopp.

573 m2

Omschrijving

Voor velen een droom; elke dag genieten van wonen aan het water, natuurbeleving en vakantiegevoel. In deze onderhoudsvrije, jonge, vrijstaande woning uit 2016 in Blauwestad, met berging en carport, komt dit samen.

Blauwestad is een unieke locatie gelegen in Oost-Groningen dit komt door de woningen maar ook door de combinatie van wonen, recreatie en natuur in één gebied. De locatie biedt veel natuur en rust, maar ook uitstekende uitvalswegen naar Groningen en Winschoten. Via de nieuwe fietsbrug bent u in 10 minuten in het centrum van Winschoten waar u meerdere voorzieningen vindt zoals o.a. supermarkten, winkels en horecagelegenheden. Met de trein of de auto: binnen een half uur bent u in Groningen.
De woning ligt op de grens van de wijken "Het Havenkwartier” en “De Wei" en grenst aan het ca. 800 hectare grote Oldambtmeer. Het Oldambtmeer heeft twee sluizen (waarvan één toegang geeft tot de staande mastroute), hierdoor zijn andere waterwegen ook bereikbaar. In het havenkwartier van Blauwestad vindt u een passantenhaven, een strand en een brasserie.

De woning is schitterend gelegen met twee zijden grenzend aan het water met magnifiek uitzicht. De ruime opzet van het inmiddels volledig bebouwde eiland draagt bij aan de mooie zichtlijnen.

Het huis is aardbevingsbestendig gebouwd, volledig uitgevoerd met vloerverwarming, 24 zonnepanelen en energielabel A+. Verder is de woning voorzien van glasvezelaansluiting, camera systeem, elektrisch bedienbare screens, veranda en een mooie hoekerker.

De woning is intern vorig jaar geheel opgefrist. Al het schilderwerk, een nieuwe Floorify PVC-vloer, gordijnen op maat, en een warmtewerende folie op de ramen voor een gelijkmatig binnenklimaat en een prettige filtering van het vele licht. Comfort en privacy dus!

Ook de tuin is grondig aangepakt. Voorzien van automatische verlichting, stroomvoorziening, groenblijvende hagen, wilgen langs het water, en prachtig hekwerk met afsluitbare toegangspoort.
Het terras en steiger op het westen bieden een heerlijke zonnige plek om (ook in de winter) te vertoeven met blijvend vrij uitzicht. Tevens voorzien van stroom en buitenkraan (ideaal voor de bootliefhebber).
De carport (met krachtstroomaansluiting voor de elektrische auto) is volledig geïntegreerd in de woning, en zorgt voor een prettige overgang tussen het buiten- en binnenleven. De inpandige berging, bereikbaar via de tuin, biedt goede opslagmogelijkheid.

Je komt binnen in de entreehal met een ruim toilet en meterkast. De bijkeuken is voorzien van witgoed aansluitingen, wasbak met warm/koud water en biedt toegang tot de carport. De woonkamer is voorzien van een moderne open keuken met kookeiland en diverse inbouwapparatuur waaronder vaatwasser, stoomoven/oven-combi, inductie kookplaat, koelkast, afzuigkap alles van het merk Bosch. Het woongedeelte is voorzien van schuifpuien aan twee zijden. De combinatie van de ruime hoekerker en de centrale trapopgang met hoge raampartij en vide, geven de woning een extra dimensie met schitterend uitzicht over het water.

De bovenverdieping is voorzien van drie slaapkamers, technische ruimte en een complete badkamer met regendouche, toilet, ligbad en wastafelmeubel met verwarmde/verlichte spiegel.

Het huis wordt verwarmd door een Itho Daalderop Base Cube cv-ketel en er is een balansventilatiesysteem met warmte-terugwin installatie aanwezig.

Alles bij elkaar is dit comfortabel en duurzaam wonen aan het water van Blauwestad en dat geeft ergens een lekker vakantiegevoel. Komt u het zelf ervaren?

Bijzonderheden:
- Energielabel A+
- 24 zonnepanelen
- Volledig geisoleerd
- Glasvezel aansluiting
- Volledig voorzien van vloerverwarming
- HR++ glas
- Warmte/zonwerende folie
- Ruime aanlegsteiger
- Volledig omheind
- Ruime carport
- Electrisch bedienbare screens
- Camera systeem

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie