Kamperfoelieweg 56, 9765HL PATERSWOLDE

Woonopp.

157 m2

Perceelopp.

324 m2

Omschrijving

Op een heerlijke plek midden in een groen opgezette woonwijk van Paterswolde staat dit lichte en ruime halfvrijstaande woonhuis met energielabel A, maar liefst vijf fraaie slaapkamers en een achtertuin op het westen. Een leuk huis in een rustige en kindvriendelijke omgeving. Sterker nog, openbare basisschool De Westerburcht ligt op korte loopafstand. Maar er is meer want Paterswolde en Eelde bieden veel voorzieningen op het gebied van winkels, sport en allerlei verenigingen. De gunstige ligging ten opzichte van Groningen maakt het plaatje vervolgens helemaal compleet.

Dit huis heeft drie woonlagen waarbij we de ruime woonkamer, de keuken en bijkeuken op de begane grond zien. Vervolgens op de eerste etage drie slaapkamers en de badkamer. Tenslotte onder de kap op de tweede etage nog eens twee slaapkamers en de nodige bergruimte. Logisch en praktisch ingedeeld. Het huis beschikt op de eerste en tweede etage over vaste horren bij de openslaande ramen.

Aan de achterzijde ligt de tuin die op het westen is georiënteerd en dankzij de beschutting kun je hier op een mooie dag al vroeg in het jaar buiten zitten. Aan de voorzijde ligt een brede groenstrook waardoor er voldoende ruimte richting de straat is. Er is genoeg ruimte om twee auto's op eigen terrein te parkeren, dit overigens naast de aanwezige parkeerplaatsen op gemeentegrond in de omgeving. Het huis is netjes onderhouden in de loop van de jaren, onder andere is het schilderwerk in 2021 nog uitgevoerd. Er liggen acht zonnepanelen op het dak en er staat een houten berging in de tuin.

Wat ons betreft een ruim en comfortabel woonhuis op een prachtige plek!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie