Kamplaan 16, 9722SH GRONINGEN

Woonopp.

245 m2

Perceelopp.

856 m2

Omschrijving

Markant & charmant jaren dertig herenhuis, helft van een dubbel, gelegen aan een rustige en 'groene' straat in de zuidelijke stadswijk Helpman/ Villabuurt. Het huis ademt nog de sfeer van de bouwperiode 1935, beschikt over circa 245 m² woonoppervlak op een ruim perceel van 856 m². Diverse voorzieningen zijn op korte afstand voor handen zoals winkelcentrum Helpman, het centrum van Haren, het Helperbad, tennisbanen, voetbalvelden, kinderopvang, diverse scholen én vlakbij de uitvalswegen.

Indeling: entree met fraaie 'ronde' deur, tochtportaal, gang, grote lichte hal en toilet met wastafeltje. De ruime hal met groot raam aan de voorzijde is te gebruiken als een extra kamer, bijvoorbeeld als werkruimte, speelruimte, etc. Royale woonkamer "en suite" (circa 50m²) bestaande uit een voor- en achterkamer en met deur naar de diepe achtertuin. De woonkamer beschikt over een houtkachel, parketvloer en suiteschuifdeuren. De keuken (circa 10m²) is in hoek opstelling geplaatst en biedt ruimte aan een eettafel. Via de keuken kunt u naar de bijkeuken met wasruimte, toegang naar de kelder en een achterdeur naar de grote achtertuin.

Eerste verdieping: overloop, vier slaapkamers resp. circa 10, 11, 20 en 24 m² (waarvan de laatste met openslaande deuren naar het balkon aan de zijkant van het huis). Lichte badkamer (10 m²) met ligbad, douche-nis, dubbel wastafelmeubel en een tweede toilet. Op deze verdieping vindt u ook nog een kleine loggia (inpandig balkon) aan de voorzijde van het huis. Deze loggia is bij de woonruimte gevoegd en dient nu als bergruimte.

Tweede verdieping: zeer ruime en multifunctionele overloop -met groot dakraam- van maar liefst 22 m², te gebruiken als werkruimte, speelplek en/of bergruimte. Daarnaast op deze verdieping nog drie slaapkamers van resp. circa 8, 13 en 18 m². Daarbij nog de tweede badkamer met douchecabine, derde toilet en wastafelmeubel.
Vlizotrap naar de zolderberging.

Bijzonderheden:
- bouwjaar 1935;
- perceeloppervlak circa 856 m²;
- woonoppervlak circa 245 m²;
- inhoud circa 800 m³;
- CV-HR combi-ketel Atag Blauwe Engel 2, bouwjaar 2004;
- aan de linkerzijde van het huis een lange eigen oprit en een vrijstaande stenen garage, bouwjaar eveneens 1935, passend bij de stijl van het huis, daarbij ook nog een tuinberging (nabij de bijkeuken);
- deels voorzien van dubbele beglazing en voorzetramen en nog diverse glas-in-lood ramen.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie