Kanaaldijk 22, 9493TE DE PUNT

Woonopp.

111 m2

Perceelopp.

16.200 m2

Omschrijving

Wat een bijzonder plekje, zo pal tussen Groningen en Assen aan het Noord-Willemskanaal. Wij vinden dit huis een vriendelijke en charmante uitstraling hebben en zijn bovendien zeer enthousiast over de ligging op een perceel van ruim 1,6 hectare. Er is bos en een boomgaard, heel veel ruimte voor kinderen om in het ideale buitenleven op te groeien en ruimte voor dieren als u die graag bij huis wilt hebben.

De vorige eigenaar heeft het woonhuis sinds 2002 verbouwd maar er is nog veel ruimte over om het helemaal naar uw zin af te maken. De inpandige schuur bijvoorbeeld en de etage van het voorhuis bieden nog ruimte om de woonoppervlakte uit te breiden. Precies zoals u het nodig hebt. Momenteel zien we het woongedeelte op de begane grond met woonkamer, woonkeuken, hal, entree, drie slaapkamers, badkamer, wc en een kelder.

De huidige eigenaar liet hier in 2015 een prachtige in metselwerk opgetrokken garage bouwen (circa 15,60 x 5,95 m.) met ruimte voor vier auto's, extra bergruimte en een grote zolder. Voortreffelijk afgewerkt met onder meer hoogwaardige goten en afvoeren, prachtig!
Bovendien is er ook een houten bijgebouw (met zolder) die goed dienst kan doen als gastenverblijf, er is een keukenblok en sanitair aanwezig. Dit geheel is te verwarmen door middel van een eigen cv-systeem.

Hier vindt u rust, ruimte, prachtige vergezichten en tegelijkertijd een locatie zo dicht bij een grote diversiteit aan voorzieningen. Belt u ons voor een afspraak ter plaatse!

Bijzonderheden:
- Schilderwerk woning en schuur in 2019.
- Buitenverlichting aanwezig.
- In 2017/2018 is het erf voorzien van nieuwe bestrating.
- Mandelige sloot aan achterzijde perceel.
- De kap is deels geïsoleerd.
- Grotendeels dubbel glas aanwezig.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie