Kleiwerd 44, 9746CV GRONINGEN

Woonopp.

179 m2

Perceelopp.

356 m2

Omschrijving

Wat een sublieme plek!

Dit half vrijstaande herenhuis is het grootste type (179 m2 woonoppervlak) wat in 2007 in deze rustige autoluwe woonwijk is gebouwd. De ligging aan de rand maakt dat er op de voorzijde een prachtig zicht over de landerijen is. Het herenhuis beschikt over 4 slaapkamers met de mogelijkheid van 5, daarnaast is tijdens de bouw al een bijkeuken aangebouwd waardoor de garage ook binnendoor bereikbaar is.

Kleiwerd is een kleinschalige woonwijk in het Reitdiep met hoogstaande architectuur en een fraaie diversiteit aan huizen. Gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen en de wijk zelf biedt een goede basisschool en winkels bij de Reitdiephaven. Een gezellige plek in de wijk met de mogelijkheid voor recreëren op het water.

Indeling begane grond:
Entree – hal met trapopgang, garderobe en toilet. L-vormige woonkamer met zoals gezegd een geweldig vrij uitzicht. De woonkamer en keuken zijn tezamen 54 m2. De keuken is op de achterzijde van het huis gelegen met deuren naar de tuin en een deur naar de ruime – prettige bijkeuken met witgoed aansluitingen. De keuken is modern en voorzien van inbouwapparatuur.

De aangebouwde garage is 20 m2 groot.

Verdieping I:
Overloop met aansluitend 3 slaapkamers van 13, 13 en 17 m2. Complete en ruime badkamer met douche, ligbad, toilet en dubbele wastafel.

Verdieping II:
Overloop – hobby – werkruimte van 24 m2. Op de voorzijde is de 4de slaapkamer met dakkapel van 25 m2. De hobby – werkruimte biedt de mogelijkheid voor een extra slaapkamer of badkamer en indien gewenst kan er ook nog een extra bergzolder worden gerealiseerd gezien de enorme nokhoogte op deze verdieping.

De tuin met terras is oost – zuid georiënteerd, de oprit biedt ruimte aan zeker 2 auto’s en de achtertuin is middels een pad naast de garage rechtstreeks bereikbaar.

Kortom een heerlijk gezinshuis op prachtige plek!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie