Kostvlies 14, 9462TR GASSELTE

Vraagprijs

€ 675.000 kosten koper

Woonopp.

171 m2

Perceelopp.

1.958 m2

Omschrijving

Heerlijk buiten wonen in een sfeervolle rietgedekte woonboerderij waar charme hand in hand gaat met comfortabel en prettig wonen.

De woonboerderij is goed verbouwd, kent diverse leuke ruimtes om in te verblijven en is bovenal sfeervol. De ruimtes zijn prettig in gebruik en lopen logisch in elkaar over.

Paradepaardje is natuurlijk de fantastische vrij gelegen tuin. De tuin biedt ruimte maar kent ook vele intieme en beschutte hoekjes. Er is volop privacy en zon en schaduw zijn rijkelijk te vinden. In de tuin bevindt zich de moestuin, er is een plekje voor de kippen en er is een lommerrijke boomgaard met diverse fruitbomen. Achter en naast het perceel liggen weilanden waardoor er extra gevoel van vrijheid ontstaat.
In de tuin bevindt zich nabij het woonhuis een grote schuur/garage. Onder de veranda van deze ruimte kunt u tot in de late uurtjes genieten van het buitenleven!

De omgeving is prachtig. De bossen, landerijen en houtwallen wisselen elkaar af. Dit fraaie stukje Drenthe is enorm geliefd om in te fietsen en te recreëren.
Er bevindt zich een mooie beschutte “buurt” zwemplas “om de hoek” en ook grotere recreatieplassen zoals het “Nije Hemelriek” bevindt zich op fietsafstand te midden van de geliefde Staatsbossen van boswachterij Gieten-Borger.
Mocht u willen golfen? De 18 holes golfbaan De Semslanden bevindt zich op steenworp afstand.

Winkelen voor de dagelijkse boodschappen kunt u prima in Gasselte. Voor uitgebreide voorzieningen gaat u naar Gieten of Borger. De steden Groningen, Assen en Emmen bereikt u in circa 25 autominuten.

Kortom, deze zeer verzorgde woonboerderij ligt zeer gunstig ten opzichte van natuur, cultuur en ontspanning.

De woonboerderij zelf is kundig en met liefde verbouwd. Er is een sfeervol geheel ontstaan waar u prettig kunt wonen met een gezin maar ook met zijn tweeën. Overal voldoende ruimte maar nergens te groot.
De aan de voorzijde gelegen woonkamer kijkt mooi uit over de tuin en de weg en is licht en sfeervol. De woonkeuken is passend landelijk en door Ecokeukens ontworpen. De keuken is luxe en voorzien van een Terrazzo keukenblad en diverse inbouwapparatuur. Er is een halletje met oude stalramen vanwaar je ook direct de tuin kunt bereiken met leuk “eet” terras.
Achter de keuken bevindt zich een ruimtelijke hal. Door de mooie trap en de vide is een licht en ruim geheel ontstaan. Rondom deze hal met trap naar de 1e etage zijn alle slaap- en hobbyvertrekken
gesitueerd.
Op de begane grond bevindt zich de royale master bedroom. Tevens is de goed ingerichte badkamer hier aanwezig. Een ruime extra kamer kan dienst doen als B&B, 2e slaapkamer beneden, studiekamer, kantoor aan huis of gewoon gezellige “chill” ruimte voor de kinderen.

Op de 1e etage bevinden zich nu vier slaapvertrekken rondom de vide. Indien gewenst zijn van de twee kleinere kamers eenvoudig één te maken. De 1e etage is strak en gemoderniseerd en heeft een aangename sfeer.

Wij bevelen u van harte de video aan voor een buitenimpressie. Voor ruimte en indeling verwijzen wij u naar de plattegronden.

Bijzonderheden:
- Goed verzorgde woonboerderij met prachtige tuin op groot perceel (1958 m2);
- Prettige woonsfeer voor zowel gezin alsmede stel;
- Omringd door de fraaie Drentse natuur;
- In circa 25 autominuten in Groningen, Assen en Emmen;
- Royale houten schuur/garage met veranda;
- De tuin kent vele plezierige en afwisselende plekjes voor terrassen, moestuin en boomgaard;
- Geliefde omgeving met de Staatsbossen, zwemgelegenheid en golfbaan in de direct omgeving.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie